Kaikki Snoukkaa -lumilautailutapahtuma Sveitsin hiihtokeskuksessa Hyvinkäällä

Hyvinkäällä, Sveitsin Hiihtokeskuksessa järjestetään Kaikki Snoukkaa -kokeilutapahtuma lauantaina 14. tammikuuta 2017 klo 10.00–13.00. Kaikki Snoukkaa -projekti järjestää tapahtuman yhteistyössä Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n, Malikkeen ja lumilautaseura Sputnikin kanssa.

Kyseessä on matalan kynnyksen kokeilutapahtuma, jossa erityistä tukea tarvitsevilla laskijoilla on mahdollisuus lumilautailun opetukseen yhdessä oman avustajan kanssa. On tärkeää, että myös perheenjäsenet, kaverit, henkilökohtainen avustaja tai opas saavat opetusta siihen, kuinka rinteessä voi laskea erityistä tukea tarvitsevan laskijan kanssa. Näin lumilautailusta voi tulla osa yhteistä harrastusta!

Opetuksesta vastaavat soveltavan lumilautailun ohjaajat ja opetuksessa hyödynnetään soveltavan lumilautailun välineitä.

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta soveltavasta lumilautailusta. Avustajalta toivotaan kohtuullista laskettelu- tai lumilautailutaitoa. Opetus kestää tunnin ja paikkoja on rajoitetusti. Opetuksen hinta on 20 euroa/laskija sisältäen laskijan ja avustajan välineet ja hissilipun opetuksen ajaksi. Osallistuminen ei sisällä vakuutusta.

Tapahtumassa on luvassa hyvää fiilistä, musiikkia, uusia laskukavereita, tutustumista lumilautaseuratoimintaan ja lumilautailun esikuvia!

Ilmoittautumiset 7.1. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella: https://goo.gl/forms/XQjzz3UL2lvp8XMA2

Lisätiedot: Tiina Lindström, puh. 044 0988 008, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja kaikkisnoukkaa.com