Kaikki snoukkaa -kokeilutapahtuma

Kiinnostaako lumilautailu? Haluatko päästä kokemaan vauhdin hurmaa ja riemua rinteessä? Vai oletko jo aiemmin lautaillut ja haluat kehittyä lisää? Nyt kaikki tämä on mahdollista, sillä Suomen Lumilautailuliitto, VAU ry, SOLIA, Malike ja Sputnik Snowboarding Team järjestävät Kaikki snoukkaa -kokeilutapahtuman Sveitsin Hiihtokeskuksessa Hyvinkäällä lauantaina 13. tammikuuta 2018 klo 10.00–15.00.

Tapahtuma on matalan kynnyksen kokeilutapahtuma, jossa vammaisilla ja erityistä tukea tarvitsevilla laskijoilla on mahdollisuus lumilautailun opetukseen yhdessä oman avustajansa kanssa. On tärkeää, että myös perheenjäsenet, kaverit, henkilökohtainen avustaja tai opas saavat opetusta, kuinka rinteessä voi toimia yhdessä tukea tarvitsevan laskijan kanssa. Näin lumilautailusta voi tulla yhteinen harrastuksenne!

Tapahtumassa opetuksesta vastaavat soveltavan lumilautailun ohjaajat ja opetuksessa hyödynnetään soveltavan lumilautailun välineistöä. Paikalla on myös paikallisen seuran laskijoita ja vapaaehtoisia auttamassa. Ensisijaisesti tapahtuma on tarkoitettu ensikertalaisille tai vähän kokemusta omaaville laskijoille. Avustajalta toivomme kohtuullisia laskettelu- tai lautailutaitoja. Mukaan tapahtumaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautujaa ja jokaisen osallistujan henkilökohtainen opetus kestää tunnin.

Opetuksen hinta 20€/laskija, sisältää laskijan ja avustajan välineet sekä hissilipun opetuksen ajaksi. Huomioithan, että osallistuminen ei sisällä vakuutusta. Tapahtumassa on luvassa hyvää fiilistä, musiikkia, uusia laskukavereita, tutustumista lautailuseuran toimintaan
ja lumilautailun esikuvia! Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen 1.1.2018 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/S/15A8F2FCE0C9465D.par

Lisätiedot: Anna-Riikka Murtonen, puh. 040 189 7427, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.