Takaisin hakuun Päivitä seuran tiedot

Oulun Pyrintö

SEURAN YHTEYSTIEDOT

Hakakatu 5

90140 Oulu

KUVAUS

Oulun Pyrintö mahdollistaa yksilöllisen liikkujan ja urheilijan polun painissa, painonnostossa, voimistelussa ja yleisurheilussa. Harrasteryhmiin voi osallistua tarvittaessa avustajan kanssa.

Parayleisurheiluryhmät ovat perustaitojen, juoksemisen, hyppäämisen ja heittämisen ja yleisurheilutaitojen kehittämiseen tähtäävää harrastustoimintaa vamman sallimissa rajoissa. Harjoitteet tukevat nuoren urheilijan kokonaisvaltaista kehittymistä ja toimintakykyä niin harjoittelun osalta kuin arjessa. Ryhmän kautta saa myös hyvää vertaistukea arjen asioihin. Pyörätuolilla liikkuville tavoitteena on luoda vahvat perustaidot erityisesti oman tuolin hallitsemiseen ja sen kanssa monipuoliseen liikkumiseen. Parayleisurheiluryhmään pääsevät mukaan niin kilpaurheiluun tähtäävät kuin ne, jotka haluavat liikkua ja nauttia yleisurheilusta ilman numerolappua.

Erityistä VoiMaa -ryhmät eli EVO-ryhmät ovat matalankynnyksen monilajiryhmiä, joissa on mahdollisuus kokeilla ja löytää innostava laji ja harrastaa monipuolisesti. EVO ryhmässä tutustutaan painiin, voimisteluun, yleisurheiluun ja painonnostoon. Erityistä VoiMaa ryhmän tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle harrastus harraste- tai kilpaurheilusta.

Erityistä VoiMaa EVO ryhmiä on perheryhmä 4-6 -vuotiaille vanhempineen, Nepsy -ryhmät neuropsykiatrisia erityispiirteitä omaaville lapsille ja nuorille sekä ryhmät monikulttuuristen ja maahanmuuttajaperheiden lapsille ja nuorille. Ryhmässä otetaan huomioon lapsen erityisen tuen tarve, oli se sitten kielellinen, fyysinen, kasvatuksellinen tai sosiaalinen. EVO ryhmien lisäksi valmentajat toimivat tarvittaessa erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten tukena siirtymisessä harrasteryhmistä kilpavalmennusryhmiin.

OTA YHTEYTTÄ

Hanna Uusitalo

Pääkontakti


0407285494

hanna.uusitalo@oulunpyrinto.fi

LAJIT

Paini

Painonnosto

Voimistelu

Yleisurheilu

TOIMINNAN PAINOPISTE

Harrastetoiminta

Kilpaurheilu

IKÄLUOKAT

Aikuiset

Lapset ja nuoret

VAMMARYHMÄ

Autismin kirjo

Elinsiirron saaneet

Kehitysvammaiset

Kuulovammaiset

Liikuntavammaiset

Näkövammaiset

Oppimisvaikeudet

YHDESSÄ VAI ERIKSEEN

Avoin ryhmä

Erityisryhmä

Lähellä olevat

Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry, Oulu

Annemari Eskola

040 163 2282

annemari.eskola@oketuki.fi
Lue lisää

Esteetön ry, Oulu

Esteetön ry

040 2558 096

esteetonry@gmail.com
Lue lisää

Seikkailupuisto Huikia, Oulu

Lue lisää