Lumilauantai 4.2.2017 Sastamalan Ellivuoressa

Lumilauantai 4.2.2017 Sastamalan Ellivuoressa

Ellivuori kutsuu jälleen Lumilauantai-tapahtumaan 4. helmikuuta 2017 klo 10.00–15.00. Lumilauantai on matalan kynnyksen kokeilutapahtuma, jossa erityistä tukea tarvitsevalla laskijalla on mahdollisuus kelkka- ja pystylaskettelun sekä lumilautailun opetukseen yhdessä oman avustajan kanssa. Koko perhe, kaverit ja henkilökohtainen avustaja ovat tervetulleita mukaan. Opetuksesta vastaavat soveltavan alppihiihdon ohjaajat ja opetuksessa hyödynnetään soveltavan alppihiihdon ja lumilautailun välineistöä.

Opetus on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta soveltavasta alppihiihdosta. Avustajalta toivotaan kohtuullista laskettelutaitoa. Opetus kestää tunnin ja paikkoja on rajoitetusti.  Opetuksen hinta on 20 € /laskija, sisältäen laskijan ja avustajan välineet ja hissiliput opetuksen ajaksi. Maksu suoritetaan ennen tuntia hiihtokeskuksen lipunmyyntiin. Osallistuminen ei sisällä vakuutusta.

Muut perheenjäsenet sekä mukaan ilmoittautuneet perheet, vaikka eivät mahdu opetusryhmiin ovat tervetulleita ja saavat välineet ja hissiliput alennettuun lumilauantai-hintaan 18e hissilippu ja 18e välinevuokrat, klo 10.00–15.00. Myös ryhmätunnille voi päästä mukaan, jos tunneilla tilaa. Ellivuoressa pääsette myös tutustumaan laskettelun Special Olympics lajeihin ja kaikki pääsevät kisailemaan näissä lajeissa. Tämä sai viime vuonna Suksille tapahtumassa suuren suosion lasten keskuudessa. Ja jo ennen lumilauantaissa mukana olleet, nyt SuomiSlalom kisaan mukaan.

Ilmoittautumiset 21.1. mennessä: Ellivuoren hiihtokoulu, Kimmo Kolehmainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee kertoa:

·       Laskijan ja avustajan nimi

·       Yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite)

·       Laskijan pituus / paino ja monon numero tai kelkkalaskijalla pyörätuolin istuimen

·       leveys

·       Kuvaus vammasta / avustuksen tarve

·       Aikaisempi laskettelukokemus

·       Saako sinua / perhettäsi /avustajaasi kuvata tai haastatella

·       Muut tärkeät asiat, jotka ohjaajien on hyvä tietää

·       Kuinka monta perheenjäsentä/läheistä on tulossa mukaan?

·       Tuletteko joka tapauksessa, vaikka ette mahtuisi mukaan hiihtokouluun

 

Vahvistus ja hiihtokoulu aikataulu lähetetään osallistujille sähköpostitse 4.2. mennessä.

Ellivuoren hotellirinteessä järjestetään Soveltava Suomi Slalom -kilpailu 4.2. Tule osallistumaan tai seuraamaan kisaa, lisätiedot Jani Järvelin, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 558 6604.

Lisätiedot myös: Rilla Aura-Korpi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 5211 693.

Ellivuoreen on Tampereelta 40 min, Turusta tunti ja kolme varttia ja Porista reilun tunnin ajomatka.

www.ellivuori.fi

 

Yhteistyössä: Ellivuoren hiihtokeskus, Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry & Solia, Malike/Kehitysvammaisten tukiliitto ry ja Sokeain lasten tuki ry

Ladattavat tiedostot