Laskettelu- ja lumilautailutapahtuma 29.1. Vuokatti, Sotkamo

LUMISUNNUNTAI 29.1.2017 Vuokatinrinteillä klo 10-15.00

Laskettelu ja lumilautailu on hauska ja vauhdikas harrastus, joka sopii kaikille. Erilaisten apuvälineiden avulla vauhdin hurmaan pääsee mukaan, vaikka laskijalla olisi jokin liikkumista rajoittava vamma tai haitta.

Vuokatin Hiihtokoulun Lumisunnuntai on matalan kynnyksen kokeilutapahtuma, jossa erityistä tukea tarvitsevilla laskijoilla on mahdollisuus kelkka- ja pystylaskettelun sekä lumilautailun opetukseen yhdessä oman avustajan kanssa. On tärkeää, että myös perheenjäsenet, kaverit, henkilökohtainen avustaja tai opas saavat opetusta siihen, kuinka rinteessä voi laskea erityistä tukea tarvitsevan laskijan kanssa. Näin laskettelusta voi tulla osa yhteistä harrastusta! Opetuksesta vastaavat soveltavan alppihiihdon ohjaajat ja opetuksessa hyödynnetään soveltavan alppihiihdon ja lumilautailun välineistöä.

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta soveltavasta alppihiihdosta. Avustajalta toivotaan kohtuullista laskettelutaitoa. Opetus kestää tunnin ja paikkoja on rajoitetusti.

Laskettelun / lumilautailun tutustumisen aika tulee varata etukäteen. Kokeilun (50min / 100min) hinta on 20 €, sisältäen tarvittavat välineet sekä hissilipun. Avustaja ilmainen. Perheenjäsenille tapahtumapäivänä päivälippu ja välineet -50%. Osallistuminen ei sisällä vakuutusta.

Ilmoittautumiset ja lisäinfo:

15.1.2017 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 044 4148 880

Ilmoittautumisen yhteydessä tarvittavat tiedot:

* Laskijan sekä avustajan nimi

* Yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite)

* Laskijan pituus / paino ja monon numero tai kelkkalaskijalla pyörätuolin istuimen leveys

* Kuvaus vammasta / avustuksen tarve

* Aikaisempi laskettelukokemus

* Lupa valo- / videokuvaamiseen / haastatteluun

* Mukaan tulevien perheenjäsenten / läheisten nimet

* Muut tärkeät asiat, jotka ohjaajien on hyvä tietää

Ladattavat tiedostot