Talvilajien Special Olympics -valmennusleiri

Tervetuloa kehitysvammaisten Special Olympics -hiihdon, -alppilajien ja -lumikenkäilyn valmennusleirille Sotkamon Vuokattiin 1.–3. huhtikuuta 2016. Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v). Urheilija voi osallistua vain yhden lajin valmennukseen. Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja.

Leiriin sisältyy Special Olympics -lumikarnevaalipäivä lauantaina 2.4., jolloin voi osallistua matalan kynnyksen Special Olympics -kisoihin ja -kokeilupisteisiin.

Hinta: hiihto ja lumikenkäily 150 euroa/hlö yli 15-vuotiaat, 120 euroa/hlö alle 15-vuotiaat (laskutetaan ennen leiriä, sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja vakuutuksen), alppilajeissa 200 euroa/hlö yli 15-vuotiaat, 170 euroa/hlö alle 15-vuotiaat (em. lisäksi sis. hissilippu) sekä lisäkustannuksena välinevuokraus, jos ei omia.

Ilmoittautumiset leirille 29.2. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy täältä.

Lisätiedot: VAU, Elina Ahtiainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 139 7373. Huom! Mahdollisuus osallistua myös vain Special Olympics -lumikarnevaaleihin 2.4.