Huippu-urheilu kuluttaa, huippukylmähoito palauttaa – CTN Group mukaan paraperheeseen

Paralympiakomitean Katja Saarinen ja Timo Mäkynen lyövät nyrkit yhteen CTN Groupin Mare Oravaisen kanssa kahden Suomen Paralympiakomitea -mainoskankaan välissä.

Suomen Paralympiakomitean uusin yhteistyökumppani on suomalainen, cryoterapia- ja palautumisteknologialaitteita valmistava ja maailmanlaajuisesti myyvä CTN Group, joka takaa huippukylmähoitojen saatavuuden nyt myös Suomen paralympiajoukkueelle.

CTN on kehon palautumiseen keskittyvä huipputeknologiayritys, jonka laitteet on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Suomessa. CTN:n huippukylmälaitteen teknologia, yrityksen muu teknologia sekä uniikit hoitomenetelmät ovat kansainvälisesti patentoituja.

Urheilussa huippukylmähoito tarjoaa nopean tavan lievittää kipuja ja toipua rasituksesta. CTN Groupin laitteet ja tarvikkeet nauttivatkin laajaa suosiota huippu-urheilijoiden keskuudessa, joskin soveltuvat yhtä lailla ihan kaikkien ihmisten käyttöön.

- Missiomme on edistää ihmisten tehokasta palautumista elämän rasituksista ja parantaa yleistä hyvinvointia. Kehitämme ja valmistamme jatkuvasti uusia laitteita ja menetelmiä, joilla voidaan ennaltaehkäistä sairauksia, lievittää kiputiloja sekä virkistää mieltä ja kehoa, vähentää stressiä ja hidastaa monin eri tavoin kehomme ja ihon vanhenemista, kertoo CTN Groupin myyntijohtaja Mare Oravainen.

CTN tarjoaa ammattilaisten käyttöön uusia työtaakkaa helpottavia ratkaisuja, jotka lisäävät asiakastyytyväisyyttä nopeampien ja parempien hoitotulosten avulla. Suomesta löytyykin jo yli 300 hoitolaa, jotka tarjoavat cryoterapiaa.

Cryoterapiasta on saatu arvokasta kokemusta monilta urheilijoilta. Yhteistyössä Paralympiakomitean kanssa nähdään nyt hieno mahdollisuus kerätä uusia asiakaskokemuksia myös paraurheilun parissa toimivilta asiantuntijoilta.

- Muun muassa Kimi Räikköseltä sekä Veikkausliigan ja SM-liigan joukkueilta saadun palautteen perusteella tiedämme, että huippukylmähoito nopeuttaa lihasten palautumista, lisää liikkuvuutta, helpottaa urheiluvammoja ja nopeuttaa aineenvaihduntaa. Huippukylmä auttaa myös stressiin ja unihäiriöihin. Meille on kunnia-asia, että voimme olla auttamassa Suomen paralympiajoukkueen urheilijoita palautumaan nopeammin ja urheilemaan ilman kipuja, Oravainen sanoo.

Paralympiakomiteassa toivotetaan huippukylmähoitojen ja palautumisteknologian osaaja erittäin lämpimästi mukaan koko ajan kasvavaan paraperheeseen.

- Olemme erittäin iloisia siitä, että CTN haluaa lähteä edistämään paraurheilijoiden kokonaisvaltaista hyvinvointia, Paralympiakomitean kumppanuuspäällikkö Timo Mäkynen riemuitsee.


Kuvassa Suomen Paralympiakomitean kehittämispäällikkö Katja Saarinen ja kumppanuuspäällikkö Timo Mäkynen CTN Groupin Mare Oravaisen kanssa.


Lisätietoja yhteistyöstä:

Timo Mäkynen, kumppanuuspäällikkö, Suomen Paralympiakomitea
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 159 8199

Mare Oravainen, myyntijohtaja, CTN Group
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 044 042 2285


CTN Group
 on suomalainen maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka kehittää, valmistaa ja myy cryoterapialaitteita ja -tarvikkeita. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja sen laitteet ja hoitomuodot on patentoitu kansainvälisesti. 40 maassa toimivan yrityksen emoyhtiö sijaitsee Irlannissa, tuotekehitys, laitenäyttely ja koulutuskeskus CTN Centerissä Vantaalla. www.ctn.fiLue lisää yhteistyömahdollisuuksista Paralympiakomitean kanssa

Tulisitko sinäkin mukaan paraperheeseen tukemaan paraurheilua ja yhdenvertaista liikuntakulttuuria Suomessa? Ota yhteyttä Timo Mäkyseen ja selvitetään mahdollisuuksia yhteisten arvojen pohjalta!