Paralympiakomitean pop up -keskustelu vastuullisuudesta Hyvin sanottu -keskustelufestivaalissa perjantaina 29.9.

Hyvin sanottu -festivaalit 29.-30.9.2023

Paralympiakomitea on mukana Hämeenlinnan Verkatehtaalla 29.–30. syyskuuta järjestettävässä Hyvin sanottu -keskustelufestivaalissa. Paralympiakomitean puheenjohtaja Sari Rautio fasilitoi perjantaina 29.9. klo 15.45–17.15 Boxi-keskustelutilassa käytävää pop up -keskustelua otsikolla ”Vastuullisuudesta – viherpesua vai aitoa maailman muutosta?”

Keskustelemassa ovat mm. Borenius Asianajotoimiston toimitusjohtaja Casper Herler, Toyota Auto Finlandin tiedotuspäällikkö Pekka Karvinen, opetus- ja kulttuuriministeriön kulttuuriasianeuvos Satu Heikkinen, Paralympiakomitean kehittämispäällikkö Katja Saarinen, ratakelaaja Esa-Pekka Mattila, Suomen Punaisen Ristin Hämeen piirin toiminnanjohtaja Pentti Savolainen ja Voimavaravalmennus Vaisto Oy:n valmentaja Ann-Mari Nordenswan.

Keskustelussa pohditaan rakentavaan sävyyn, mitä on todellinen vastuullisuus yritystoiminnassa sekä miten vastuullinen yritys ja urheilu – tässä tapauksessa ennen kaikkea paraurheilu – voivat linkittyä toisiinsa kaikkia tahoja hyödyttävällä tavalla.

Hyvin sanottu -keskustelufestivaali koostuu kolmenlaisista keskusteluista: julkisista, luottamuksellisista ja pop up -keskusteluista. Yleisradion järjestämät julkiset keskustelut ovat seurattavissa Yle Areenasta. Luottamuksellisissa keskusteluissa on kutsutut osallistujat ja niihin ei oteta yleisöä. Pop up -keskustelut, joihin Paralympiakomitean vastuullisuuskeskustelukin kuuluu, ovat avoimia kaikille festarikävijöille. Hyvin sanottu -keskustelufestivaaliin on yleisöllä vapaa pääsy.

Tervetuloa keskustelemaan!

Hyvin sanottu -keskustelufestivaalin koko ohjelma

Hyvin sanottu -hanke Ylen verkkosivuilla