VAU vahvasti esillä Fysioterapia & Kuntoutus -messuilla 3.–4.10.

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU on mukana Helsingin Messukeskuksessa 3.–4. lokakuuta 2018 järjestettävillä Fysioterapia & Kuntoutus -messuilla, jossa pääset tutustumaan alan uusimpiin suuntauksiin ja palveluihin. Mukana on n. 200 näytteilleasettajaa ja alueen kolmella ohjelmalavalla on tarjolla tietoiskuja ja syvemmälle aiheeseen pureutuvia Key Note -puheenvuoroja. Messuohjelma löytyy kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ.

Messut ovat avoinna keskiviikkona 3.10. klo 9.00–17.00 ja torstaina 4.10. klo 9.00–16.00. Ammattilaisilla on messuille vapaa pääsy, kunhan rekisteröityy ennakkoon TÄÄLLÄ.

VAU:lla on jaossa yleisölippuja 50 nopeimmalle. Yleisöliput voi tilata Jukka Parviaiselta, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

VAU:n osaston numero on 3e25. Osastolla voit tutustua VAU:n toimintaan ja palveluihin sekä keskustella vammaisurheilun vaikutuksesta kuntoutukseen. Lisäksi osastolla pääset kokeilemaan istuen pelattavaa kuntoiluaiheista Nintendo Wii Fit -videopeliä.

VAU:N JA SUOMEN PARALYMPIAKOMITEAN YHTEISET PUHEENVUOROT

Ke 3.10. klo 15.00 – Keskuslava

  • Urheilun merkitys kuntoutumisessa sekä kuntoutuksen merkitys vammaisurheilussa – Pyörätuolirugbynpelaaja Tuomas Tella ja fysioterapeutti Tommi Lehto
  • Haastattelijana ja toisena puhujana neljissä paralympialaisissa kilpaillut ex-alppihiihtäjä, Suomen Paralympiakomitean kehittämispäällikkö Katja Saarinen.

To 4.10. klo 10.00 – Keskuslava

  • Urheilu itsenäisen arjen edistäjänä – Special Olympics -urheilija Sanna Sepponen
  • Elinsiirtourheilija Lotta Pukkila, joka löysi liikunnan vasta sydämensiirron jälkeen
  • Haastattelijana neljissä paralympialaisissa kilpaillut ex-alppihiihtäjä, Suomen Paralympiakomitean kehittämispäällikkö Katja Saarinen.