Etä-Yritysmaratonviesti järjestetään 18.9. - tervetuloa mukaan!

Paralympiakomitean yritysmaratonviestijoukkue vuonna 2019

Tämän vuoden Yritysmaratonviesti järjestetään perjantaina 18.9. poikkeuksellisesti Etä-Yritysmaratonviestinä. Paralympiakomitea haastaa yhteistyökumppanit ja urheilijat mukaan Paralympiakomitean joukkueeseen.

Paralympiakomitea on perinteisesti osallistunut omalla yritysyhteistyökumppaneiden joukkueella Yritysmaratonviestiin Helsingissä, jossa on liikuttu yhdessä maratonmatka (42,195 km) parin kilometrin mittaisilla kierroksilla Töölönlahden ympäri. Vuonna 2019 joukkueen kapteenina toimi parauimari Meri-Maari Mäkinen. Tänä vuonna Töölönlahdella järjestettävä tapahtuma on koronavirustilanteen myötä peruttu, mutta nyt voit osallistua Paralympiakomitean joukkueeseen haluamastasi paikasta.

Jokainen joukkueeseen osallistuva voi Etä-Yritysmaratonviestin päivänä 18.9. valita itselleen sopivimman tavan liikkumiselle. Voit liikkua vaikka itsenäisesti aamulenkillä tai työpäivän lomassa, ja jakaa liikutun matkan sosiaaliseen mediaan aihetunnisteilla: #yritysmaratonviesti ja #paranjoukkue sekä @finnparalympic.

Tapahtuman tuotoilla tuetaan Lasten Liike iltapäivää eli alakouluikäisten lasten liikuntaa. Viime vuonna Yritysmaratonviesti antoi yli 1500 lapselle eri puolilla Suomea mahdollisuuden ilmaiseen liikuntakerhoon koko lukukaudeksi.

Lähde perjantaina 18.9. liikkeelle hyvän asian puolesta ja liity somessa Paralympiakomitean joukkueeseen!

#yritysmaratonviesti #paranjoukkue