LED Futuren desinfiointilaitteet turvaavat olympia- ja paralympiajoukkueiden matkaa

LED Futuren ja Suomen paralympiajoukkueen logot

LED Futuren desinfiointilaitteet ovat mukana takaamassa Suomen olympia- ja paralympiajoukkueiden terveysturvallisuutta Tokion ja Pekingin olympia- ja paralympiakisoissa 2021 ja 2022. Kilpailut järjestetään poikkeusoloissa ja terveysturvallisuuteen liittyvät riskit on nyt erityisen tärkeää minimoida.

Yhteistyön tarkoituksena on tuoda esille suomalaista osaamista eri desinfiointiratkaisuista paraurheilun yhteydessä.

– LED Futurella on vaikuttavat referenssit UVC-valoon perustuvien desinfiointilaitteiden käytöstä esimerkiksi sairaaloissa ja ambulansseissa. Olemme todella tyytyväisiä saadessamme suomalaisen toimijan mukaan turvaamaan suomalaisurheilijoiden arkea paralympialaisten kisakylässä. Yhteistyö tulee turvaamaan pandemian jälkeistä arkea myös muissakin tapahtumissamme, Paralympiakomitean kumppanuuspäällikkö Timo Mäkynen iloitsee.

LED Future toimittaa kisakylään desinfiointilaitteita suomalaisurheilijoiden tavaroiden ja majoitustilojen pintojen puhdistukseen. Terveysturvallisuutta lisäävien laitteiden myötä LED Futuren toimitusjohtaja Topi Tajakka toivottaa urheilijoille menestyksekästä kisamatkaa.

– Varmistamme urheilijoiden terveyttä ja hyvinvointia desinfioimalla joukkueen tiloja ja tavaroita LED Futuren desinfiointilaitteilla. Desinfiointi perustuu UVC-valoon, joka tuhoaa mikrobit tehokkaasti pinnoilta ja samalla myös huoneilmasta. Käsittely tapahtuu turvallisesti ja nopeasti ilman kemikaaleja. Olemme ylpeitä voidessamme toimia Suomen Paralympiakomitean virallisena partnerina sekä Tokion että Pekingin paralympialaisissa, Tajakka taustoittaa.

Lisätietoja: