Uutiset Kaikki Uutiset
Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä
20.12.2018 | Paralympiakomitea

Joulukorttirahat hyvään tarkoitukseen

Joulun alla iloisena uutisena Paralympiakomitean yhteistyökumppaneista Toyota ja Borenius ovat omatoimisesti päättäneet ohjata joulukortteihin käyttämänsä varat paraurheilun tukemiseen.

Suomen Paralympiakomitea on yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka toteuttaa kaikilla toimillaan urheilun tasa-arvoa ja edistää mahdollisuuksia tavoitella kansainvälistä huippu-urheilumenestystä kesä- ja talviparalympialaisissa.

Joulun alla iloisena uutisena Paralympiakomitean yhteistyökumppaneista Toyota ja Borenius ovat omatoimisesti päättäneet ohjata joulukortteihin käyttämänsä varat paraurheilun tukemiseen. Toyota Auto Finland sponsoroi pahvikorttien lähettämisen sijaan Para School Dayn varustehankintoja ja asianajotoimisto Borenius tukee Tokion 2020 valmistautumisleirejä.

Para School Day -varustehankinnat mahdollistavat entistä laajemman koulukiertueen toteutuksen, jolloin yhä useampi lapsi ja nuori pääsee kokemaan Para School Day -koulupäivän. Para School Day Powered by Toyota -koulupäivän aikana oppilaat pääsevät kokeilemaan monipuolisesti eri paralympialajeja. Päivä on koko koulun yhteinen kokemus, jonka aikana saadaan eväitä erilaisuuden kohtaamiseen, yhdenvertaisuuden lisäämiseen ja toisten oppilaiden arvostukseen.

Paralympiakomitea järjestää valmistautumisleirin Tokio 2020 paralympialaisiin tähtääville urheilijoille sekä vuonna 2019 että 2020. Olennaisena osan leirejä on joukkuehengen rakentaminen, Tokio 2020 -infot sekä lajikohtainen harjoittelu.

Paralympiakomitea haluaa kiittää koko Paraperhettä vuodesta 2018 sekä toivottaa onnea ja menestystä vuodelle 2019!

 

Lisätiedot:
Timo Mäkynen
Suomen Paralympiakomitea
Yrityssuhdepäällikkö
timo.makynen@paralympia.fi
(+358) 040 159 8199