Uutiset Kaikki uutiset
Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä
12.04.2018 | Paralympiakomitea

JYSK Suomella ja Paralympiakomitealla menestyksekäs yhteistyökampanja

JYSKin ja Paralympiakomitean yhteistyö koostuu useista eri elementeistä, kuten perinteeksi muodostuneista JYSK stipendeistä, jotka jaetaan vuosittain lupaaville nuorille paraurheilijoille. Vuonna 2017 JYSK stipendit saivat ratsastajat Jessica Kerttunen (500€) ja Kaisla Osara (500€) sekä uimari Jessika Markkanen (1000€). Yhtenä uutena yhteistyön elementtinä toteutettiin erikoiskampanja kaikissa JYSKin Suomen myymälöissä. Paralympialaisten aikana 8.-21.3. jokaisesta myydystä kampanjatuotteesta (Wellpur Eggen -tyyny) lahjoitettiin 1 euro lyhentämättömänä paraurheilun tukemiseen.

– Tyynykampanja oli menestys kiitos JYSKin aktiivisen henkilökunnan. Kampanjan avulla paralympiaurheiluun liittyvä tietous parani niin JYSKin asiakkaiden kuin myymälähenkilökunnankin keskuudessa. Kampanja oli myös näyte yhteistyön kaupallisesta potentiaalista, kun myönteinen paralympiamielikuva sidottiin JYSKin laadukkaaseen tuotteeseen. Kampanjan tuomalla tukisummalla saadaan Paralympiakomiteassa paljon hyvää toimintaa aikaan, tukisummalla voidaan toteuttaa esimerkiksi kokonainen leiritapahtuma Paralympiakomitean nuorten ryhmälle, sanoo Tero Kuorikoski, pääsihteeri, Suomen Paralympiakomitea.

Yhteistyökampanja toteutettiin kaikissa Suomen 74:ssä JYSKin myymälässä, joten kaikilla myymälöiden asiakkailla oli mahdollisuus osallistua kampanjaan ja olla näin mukana tukemassa paraurheilua. Yhteistyökampanja sai laajaa näkyvyyttä JYSKin markkinoinnissa, kuten kampanjalehdessä, sosiaalisessa mediassa sekä ennen kaikkea jokaisessa myymälässä.

– Koko Suomen JYSK henkilökunta oli innolla mukana tässä kampanjassa ja lahjoituspotin kertymistä seurattiin päivittäin. Tämä valtakunnallinen myyntikampanja on mainio esimerkki toimivasta ja aktiivisesta yhteistyöstä JYSKin ja Suomen Paralympiakomitean välillä. Olemme todella iloisia voidessamme osaltamme nostaa vammaisurheilun näkyvyyttä ja olla tukemassa paraurheilua sekä sen kasvua, kertoo Ville Velin, Country Manager, JYSK Suomi.

 

Lisätiedot:
Tero Kuorikoski, pääsihteeri, Suomen Paralympiakomitea, puh. 0400 242 009, tero.kuorikoski@paralympia.fi
Ville Velin, Country Manager, JYSK Suomi, puh. 0400 579 587, vve@jysk.com

 

Kuvassa: Suomen paralympiajoukkue PyeongChang 2018 talviparalympialaisissa