Uutiset Kaikki Uutiset
Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä
07.12.2018 | Paralympiakomitea

Pararatsastaja Kaisla Osara valittiin EUSA:n opiskelijakomiteaan

Opiskelijoiden Liikuntaliiton eurooppalainen kattojärjestö EUSA (European University Sports Association) on valinnut opiskelijakomitean (Students Commission) jäsenet seuraavalle kaudelle.  Tulevalla kaksivuotiskaudella myös Suomella on edustus EUSA:n opiskelijakomiteassa, kun OLL:n ehdokas, paratsastaja ja Metropolia Ammattikorkeakoulussa opiskeleva Kaisla Osara valittiin komitean jäseneksi.

Kaislalla on aiempaa kokemusta opiskelijaurheiluvaikuttamisesta kansainvälisellä tasolla: elokuussa Kaisla osallistui OLL:n silloisen pääsihteerin Elina Havun ja puheenjohtaja Soile Koski-Ahon kanssa FISU Forumiin Krasnojarskissa Venäjällä. Kaisla toimi kokouksessa Suomen virallisena opiskelijaedustajana.

Kaisla kommentoi tuoretta valintaansa EUSA:n opiskelijakomitean jäseneksi seuraavasti: ”Olen aiemmin päässyt tekemään töitä yhdessä OLL:n  kanssa ja olin todella otettu, kun he ehdottivat alkusyksystä minua edustajaksi EUSA:n opiskelijakomiteaan. Prosessi eteni nopeasti ja osallistuin jännittäviin etähaastatteluihin. Eilen sain tiedon että minut valittiin edustajaksi tulevalle kaudelle! Huippufiilikset ja odotan innolla tulevaa. Ensimmäinen edustusreissu on jo tammikuussa Slovenian Ljubljanassa. On hienoa päästä edustamaan Suomea ja uskon, että opin taas paljon uutta!”

 

Suomen Paralympiakomitea onnittelee Kaislaa valinnasta!

 

Lähde: Opiskelijoiden Liikuntaliitto
Kuvassa: Kaisla Osara – Kom Furiko, EM Goteborg 2017, kuva SRL Sonja Holma