Uutiset Kaikki uutiset
Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä
02.10.2017 | Paralympiakomitea

Suomen ensimmäinen Para Talent Day järjestetään lauantaina 11.11.2017

Suomen ensimmäinen Para Talent Day järjestetään lauantaina 11. marraskuuta 2017 Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa Liikuntamaan ja Apuväline 2017 -messujen yhteydessä. Para Talent Day on vammaisurheilun testipäivä, joka on suunnattu yli 13-vuotiaille henkilöille, joilla on jokin vamma ja jotka ovat innostuneita urheilusta. Päivän tavoitteena on löytää uusia kilpaurheilijoita.

Tampereen Para Talent Day koostuu infosta (10.00–11.30) sekä Kasva Urheilijaksi -taitovalmiustesteistä (13.00–16.00). Lisäksi päivän aikana ehtii käydä tutustumassa Liikuntamaan lajitarjontaan. Paikalla Talent Dayssa on eri lajien valmentajien lisäksi myös luokittelija, joka pystyy antamaan vähän suuntaa antavia vastauksia siitä, mihin urheilija voisi suuntautua.

Para Talent Dayn ytimen muodostavat Olympiakomitean alaisesta Kasva Urheilijaksi -palvelusta tutut taitovalmiustestit, joista on muokkailtu käytännössä kaikille sopivia sovelluksia. Päivän järjestävät yhteistyössä Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry sekä Suomen Paralympiakomitea.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Taitovalmisutestit