Uutiset Kaikki Uutiset
Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä
02.10.2018 | Paralympiakomitea

Suomen Paralympiakomitean yrityssuhdepäällikkö valittu

Kaikkiaan yrityssuhdepäällikön tehtävään haki 32 kandidaattia. Useista vahvoista hakijoista Paralympiakomitean hallitus päätti 18.9.2018 valita tehtävään Timo Mäkysen.

Paralympialiikkeen näkyvyys ja paralympiabrändin arvo on ollut kasvussa, mikä on Paralympiakomiteassa näkynyt kasvaneina kumppanuuksina niin lukumääräisesti kuin euromääräisesti. Paralympiabrändi tuo kumppaniyritykselle myönteistä näkyvyyttä niin asiakkaiden, henkilöstön kuin koko ympäröivän yhteiskunnan suuntaan. Suomen Paralympiakomitea haki yrityssuhdepäällikköä vastaamaan kasvavasta kumppanuuskokonaisuudesta.

Kaikkiaan yrityssuhdepäällikön tehtävään haki 32 kandidaattia. Hakijoiden määrä ja korkea taso kertoo itsessään kasvaneesta kiinnostuksesta Paralympialiikettä kohtaan. Useista vahvoista hakijoista Paralympiakomitean hallitus päätti 18.9.2018 valita tehtävään Timo Mäkysen, 36.

– Mäkysessä yhdistyi hakijana vahvat myyntinäytöt aiemmasta työelämästä ja toisaalta liikkeeseemme sopiva arvomaailma. Sopiva energisyys, urheilun tuntemus ja vahva motivaatio lisäksi tekivät vaikutuksen haastattelijatiimiin. Mäkynen saa hoidettavakseen todella mielenkiintoisen ja isoja mahdollisuuksia sisältävän kumppanikentän, kommentoi Tero Kuorikoski, Suomen Paralympiakomitean pääsihteeri.

Mäkysellä on pitkä kokemus yritysmaailmassa vastuullisissa tehtävissä toimimisesta, muun muassa autoalalta Opelin myyntipäällikkönä. Urheilun seuraajille Mäkynen on tullut tutuksi Urheilusanomien monivuotisena salibandyasiantuntijana, ja on aikanaan pelannut Salibandyliigaa Tapanilan Erässä sekä edustanut Suomea salibandyn nuorten maajoukkueessa. Mäkynen aloitti työnsä Paralympiakomitean yrityssuhdepäällikkönä maanantaina 1.10.2018.

– Vakuutuin prosessin aikana Paralympiakomitean vahvasta tahtotilasta edistää yhdenvertaisuutta ja parantaa paraurheilijoiden asemaa Suomessa entisestään yritysyhteistyön kautta. Yhdistyksessä on jo aiemmin tehty hienoja yhteiskunnallisesti merkittäviä asioita, ja astun todella suurella innolla mukaan tekemään osani tärkeästä työstä suomalaisten urheilijoiden tukemisessa kohti Tokion 2020 paralympialaisia, Mäkynen iloitsee.

 

Lisätiedot:
Tero Kuorikoski, puh. 040 024 2009, tero.kuorikoski@paralympia.fi
Timo Mäkynen, puh. 040 159 8199, timo.makynen@paralympia.fi