Uutiset Kaikki Uutiset
Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä
09.10.2018 | Paralympiakomitea

Yritysyhteistyö on yhdessä tekemistä ja vaikuttamista

Yhteisten kampanjoiden, tekojen ja tapahtumien myötä Suomen Paralympiakomitean ja JYSK:n yhteistyö on selvästi noussut uudelle tasolle vuoden 2018 aikana.

JYSK:lle yhteistyö Suomen Paralympiakomitean kanssa ei ole vain sponsorointia. Se on arvoihin perustuva valinta, yhdessä tekemistä, sitoutumista ja kumppanuutta. Suomen Paralympiakomitean ja JYSK:n yhteistyön perustana on ajatus ’sanoista tekoihin’. Yhteistyötä toteutetaan yhdessä tehden ja käytännön kautta.

– Olemme kokeneet erittäin tärkeäksi motivoida ja sitouttaa koko henkilöstömme yhteistyöhömme Paraurheilun kanssa. Parhaaksi keinoksi tämän tavoitteen edistämiseksi olemme havainneet lajikokeiluiden järjestämisen työntekijöillemme eri kokousten ja tapaamisten yhteydessä, kertoo Ville Velin, Country Manager, JYSK Suomi.

– Hyvä esimerkki tästä saatiin esim. syyskuussa myymäläpäällikköpäiviemme yhteydessä, kun yli 100 työntekijäämme pääsi Varalan urheiluopistolla kokeilemaan kuutta eri paraurheilulajia, kuten pyörätuolirugbya, pyörätuolikorista, maalipalloa ja istumalentopalloa, jatkaa Velin.

Paralajikokeilusta tullut palaute oli todella innostunutta ja positiivista.

– JYSK on kumppanina sisäistänyt Paralympialiikkeen ihmisiä ja koko yhteiskuntaa muokkaavan voiman. Huomionarvoista on ollut JYSK:n oma-aloitteisuus ja ajatustyö yhteistyömme rakentamisesta. Nämä seikat yhdistettynä onnistuneisiin yhteisiin kampanjoihin, tekoihin ja tapahtumiin ovat nostaneet yhteistyömme selvästi uudelle tasolle, tiivistää Tero Kuorikoski, pääsihteeri, Suomen Paralympiakomitea.

Lisätiedot:
Tero Kuorikoski, pääsihteeri, Suomen Paralympiakomitea, puh. 0400 242 009, tero.kuorikoski@paralympia.fi
Ville Velin, Country Manager, JYSK Suomi, puh. 0400 579 587, vve@jysk.com

 

Kuvassa: JYSK myymäläpäälliköt paralajikokeiluissa  Varalassa Tampereella, kuvaaja: Aino Linnamaa