Special Olympics -taitoluistelukilpailu

Kehitysvammaisten Special Olympics -taitoluistelukilpailu järjestetään lauantaina 19. maaliskuuta 2016 klo 11.30 alkaen Tampereella, Hakametsä 2 -jäähallissa (Keltinkatu 2), osana Varalan Vappis -kutsukilpailua.

Luokat: Special Olympics -yksinluistelu miesten ja naisten sarjoissa, tasoilla I–VI. Arvostelujärjestelmä on suomalainen tähtiarvostelu. Kilpailussa luistelija suorittaa ensin pakolliset kuviot ja heti niiden perään vapaaohjelman ilman väliaikaa.

Osallistumismaksu: 20 euroa/luistelija. Maksu peritään tuomarilaskun yhteydessä. Tuomarikulut jaetaan osallistuvien seurojen kesken.

Kilpailun aikataulu ilmoitetaan kilpailuvahvistuksen yhteydessä ja se löytyy myös kilpailun järjestävän Varala-Tiimin nettisivuilta www.varalatiimi.fi (–> Kilpailut) noin viikkoa ennen kilpailua.

Ilmoittautumiset 5.3. mennessä ja lisätiedot: Arja Putila, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 050 546 0937. Ilmoitettava kilpailijan nimi, syntymävuosi, kilpailutaso ja voimassa oleva kilpailulisenssi tai -lupa ja sen maksupäivämäärä.