Parajääkiekkoliiga 2022–2023, 1. osaturnaus

Suomen Parajääkiekkoliigan logo

Parajääkiekkoliigan kauden 2022–2023 ensimmäinen osaturnaus pelataan lauantaina 22. lokakuuta 2022 Jyväskylässä, Tikkakosken jäähallilla.

Pelit alkavat klo 15.00.

Otteluohjelma

15.00 SISU Paraicehockey – Kiimigin Kiekko-Pojat

16.20 Kiimingin Kiekko-Pojat – TPS Paraicehockey

17.40 TPS Paraicehockey – SISU Paraicehockey

Parajääkiekon SM-sarja

Suomen parajääkiekkoliigassa pelaavat jyväskyläläinen SISU Paraicehockey, oululainen Kiimingin Kiekko-Pojat, Turun Palloseura ja riihimäkeläinen Kiekko-Nikkarit.

Parajääkiekkoliigassa pelataan viisi osaturnausta; yksi kullakin paikkakunnalla ja lisäksi Jyväskylässä tammikuussa pelattava SISU Cup. Sarjaturnaukset ovat yksipäiväisiä ja mukana on kolme joukkuetta kussakin. SISU Cup on kaksipäiväinen turnaus ja siellä mukana ovat sarjan kaikki neljä joukkuetta.

SM-mitaleiden kohtalo ratkaistaan viiden turnauksen yhteispisteiden perusteella. Joukkueet pelaavat kolminkertaisen sarjan.

Voitosta saa kolme pistettä, tasapelistä yhden ja tappiosta nolla. Tasapisteissä joukkueiden keskinäisen järjestyksen määrää 1. kaikkien ottelujen maaliero, 2. kaikkien ottelujen tehtyjen maalien määrä, 3. keskinäisten otteluiden pisteet, 4. keskinäisten otteluiden maaliero, 5. keskinäisten ottelujen tehtyjen maalien määrä, 6. rangaistusminuuttien määrä ja 7. arpa.

 

Lisätiedot Paraleijonat.fi-sivustolta

Lisätietoja: