Lumilajien Special Olympics -leiri

Kehitysvammainen alppihiihtäjä laskee hymyillen lumisessa rinteessä, jonka taustalla lumista metsää.

Lumilajien Special Olympics -leiri 9.–11. joulukuuta 2022 Jyväskylässä

Kehitysvammaisten Special Olympics -hiihdon, -alppihiihdon, -lumilautailun ja -lumikenkäilyn leiri järjestetään 9.–11. joulukuuta 2022 Jyväskylän Laajavuoressa.

Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v). Urheilija voi osallistua vain yhden lajin valmennukseen. Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja tai huoltaja/huoltajat.

Majoitus ja ruokailut

Outdoor Hostel Laajis (Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä).

Huom. Leiri maksetaan ilmoittautuessa ja jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen. Huoltajien/avustajien tai muiden perheenjäsenten hinta on sama kuin leiriläisellä.

Lisäkustanne välinevuokrauksesta, jos ei ole omia välineitä alppihiihtoon, lumilautailuun tai hiihtoon. Välinevuokraus maksetaan paikan päällä.

Lumikenkäilyn välineet saa paikan päältä ja ne sisältyvät leirihintaan.

Luonnonlumen puuttuessa leiri pystytään toteuttamaan. Laajavuoressa on säilölumirinne ja -latu. Eturinne aukeaa 25.11., säilölumilatu aukeaa vko 46 (14.–20.11.).

HINNAT

hiihto ja lumikenkäily 125,00 €
(sis. majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja leirivakuutuksen)

hiihto ja lumikenkäily ilman majoitusta 50,00 € 
(sis. ruokailut, ohjauksen ja leirivakuutuksen)

alppihiihto ja lumilautailu 155,00 €
(sis. majoituksen, ruokailut, ohjauksen, leirivakuutuksen ja hissilipun)

alppihiihto ja lumilautailu ilman majoitusta 80,00 €
(sis. ruokailut, ohjauksen, leirivakuutuksen ja hissilipun)

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset 27.11.2022 mennessä Suomisport-järjestelmässä.

Muistutus: Jos olet jo luonut Suomisport-tilin esim. aiemman ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautuessa tilataan vain kirjautumiskoodi (puhelimeen tai sähköpostiin). Suomisport-tili luodaan vain kerran.

Ilmoittautumislinkki https://www.suomisport.fi/events/7d5b2ec3-3229-45b6-bd1d-dd37617ba5e7

Suosittelemme, että tapahtuman maksu tapahtuu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä.

Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, maksu palautetaan (ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373 maksun palautusta varten).

Käyttämällä alennuskoodia LASKUTUS ilmoittautuminen tapahtuu ilman veloitusta ja maksu laskutetaan vasta tapahtuman jälkeen. Kirjoita alennuskoodi-kohtaan sana LASKUTUS ja paina sinistä Käytä-palkkia.

LISÄTIEDOT

Elina Ahtiainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373