Suomen Paralympiakomitean verkkotreffit: Soveltavan liikunnan tilanne kunnissa ja yhteistyö hyte-alueiden kanssa

Riikka Juntunen ja Tiina Siivonen kurkistavat kehyksestä, jossa lukee Verkkotreffit 2023.

Suomen Paralympiakomitea järjestää verkkotreffejä, joilla keskustellaan Paralympiakomitean ajankohtaisesta toiminnasta, pureudutaan eri teemoihin ja vaihdetaan kuulumisia. 

Verkkotreffit on suunniteltu Paralympiakomitean jäsenistön tarpeita silmällä pitäen, mutta mukaan saa liittyä kuka vain asiasta kiinnostunut. Tervetuloa!

Keskiviikkona 26.4. klo 18–19 aiheena: Soveltavan liikunnan tilanne kunnissa ja yhteistyö hyte-alueiden kanssa

Suomessa on meneillään historiallinen rakennemuutos sosiaali- ja terveyspuollella uusien hyvinvointialueiden aloitettua toimintansa. Miten muutos vaikuttaa liikuntaan ja liikkumiseen ja tukipalveluihin?

Verkkotreffeillä luvassa kokemuksia sekä liikuntaan osallistujilta että liikunnan vetäjiltä.

Ilmoittaudu mukaan

Osallistu verkkotreffeille ilmoittautumalla mukaan maanantaihin 24.4. mennessä. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ennen verkkotreffejä. 

Ilmoittaudu tästä 

ETKÖ VIELÄ OLE JÄSENEMME?

Paralympiakomitean jäsenistöön kuuluu paikallisia yhdistyksiä, joilla on omaa liikuntatoimintaa, urheiluseuroja, joilla on vammaisurheilu- tai -liikuntatoimintaa sekä valtakunnallisia lajiliittoja, jotka vastaavat tietyn vammaisurheilulajin maajoukkue- tai kansallisesta toiminnasta.

Myös ei-paralympialajien lajiliitot voivat liittyä Paralympiakomitean jäseniksi. Jäseneksi voi liittyä täyttämällä hakemuksen ja maksamalla jäsenmaksun.

Lue lisää jäsenpalveluistamme

 
Treffataan verkossa!

 

LISÄTIETOA VERKKOTREFFEISTÄ JA NIIDEN SISÄLLÖSTÄ: