Lumikenkäilyn Special Olympics -leiri

Kehitysvammaisten Special Olympics -lumikenkäilyn avoin leiri järjestetään 3.–5. maaliskuuta 2023 Kisakallion Urheiluopistolla, Lohjalla. Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v). Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja. Leirin yhteydessä on lumikenkäilykisa la 4.3. klo 10.30–12.30. Leiriläisten ilmoittautuminen kisaan tapahtuu leiri-ilmoittautumisen yhteydessä.

Hinta: lumikenkäily 135 euroa (sis. majoitus, ruokailut, ohjaus, leirikisa ja leirivakuutus, sekä lumikengät, jos ei omia). Huoltajien/avustajien hinta sama kuin leiriläisellä.

Ilmoittautumiset 12.2. mennessä sähköisesti Suomisport-järjestelmässä: https://www.suomisport.fi/events/1eb02bb3-4c05-45f1-ad39-6b435ebd38b4. Muistutus: Jos olet jo luonut Suomisport-tilin esim. aiemman ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautuessa tilataan vain kirjautumiskoodi (puhelimeen tai sähköpostiin). Suomisport-tili luodaan vain kerran. Suosittelemme, että tapahtuman maksu tapahtuu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Huom. jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen. Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, maksu palautetaan (ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373 maksun palautusta varten). Käyttämällä alennuskoodia LASKUTUS ilmoittautuminen tapahtuu ilman veloitusta ja maksu laskutetaan vasta tapahtuman jälkeen. Kirjoita alennuskoodi-kohtaan sana LASKUTUS ja paina sinistä Käytä-palkkia.

Lisätiedot: Suomen Paralympiakomitea, Elina Ahtiainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 139 7373.