Special Olympics -perheleiri

Tervetuloa avoimelle kehitysvammaisten Special Olympics -perheleirille Liikuntakeskus Pajulahteen Lahden Nastolaan 14.–16. huhtikuuta 2023.

Perheleiri on polku 8–13-vuotiaalle kehitysvammaiselle lapselle mukaan Special Olympics -toimintaan. Leirillä saa tietoa Special Olympics -toiminnasta, pääsee tutustumaan toisiin perheisiin ja kokemaan vertaisuutta. Ja tietenkin liikutaan!

Leirillä koko perhe touhuaa yhteisesti ja myös vanhemmille on omaa ohjelmaa. Mukaan voi tulla myös sisaruksia.

Samana viikonloppuna koolla ovat eri lajien kokeneet kehitysvammaiset Special Olympics Athlete Leader -urheilijat, jotka vetävät mm. info- ja liikuntatuokioita perheleirille harjoittaen samalla omia ohjaus-, esiintymis- ja johtamistaitojaan. Koolla tulee olemaan n. 10 Athlete Leader -urheilijaa.

Hinta: 125 euroa/hlö, (sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja vakuutuksen).

Ilmoittautumiset 26.3. mennessä Suomisport-järjestelmässä:

Ilmoittaudu täällä

Jos sinulla ei ole vielä Suomisport-tiliä, järjestelmä ohjaa sinut automaattisesti tilin luomiseen, jonka jälkeen ohjaudut tapahtuman ilmoittautumiseen.

Vanhemman/huoltajan roolissa on ensin luotava Suomisport-tili ja sen jälkeen lisättävä huollettava oman tilin alle. Jos olet jo luonut Suomisport-tilin esim. aiemman ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautuessa tilataan vain kirjautumiskoodi (puhelimeen tai sähköpostiin).

Suomisport-tili luodaan vain kerran. Suosittelemme, että tapahtuman maksu tapahtuu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä.

Huom! Jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen. Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, maksu palautetaan (ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 436 7612 maksun palautusta varten).

Käyttämällä alennuskoodia LASKUTUS ilmoittautuminen tapahtuu ilman veloitusta ja maksu laskutetaan vasta tapahtuman jälkeen. Kirjoita alennuskoodi-kohtaan sana LASKUTUS ja paina sinistä Käytä-palkkia.

 

Lisätiedot: Suomen Paralympiakomitea, Kaisa Kiri, p. 050 436 7612, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..