Special Olympics -Unified-jalkapalloleiri

Tervetuloa kehitysvammaisten Special Olympics -Unified-jalkapalloleirille Liikuntakeskus Pajulahteen Lahden Nastolaan 28.–30. huhtikuuta 2023.

Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille ja vammattomille partner-urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v). Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja.

Hinta: 135 euroa/hlö (sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja vakuutuksen). Huoltajien/avustajien hinta sama kuin leiriläisellä. 

Ilmoittautumiset leirille 13.4. mennessä Suomisport-järjestelmässä:

https://www.suomisport.fi/events/5c8d3ccc-8a52-4988-90a1-cdeef1f1cdb2

Suosittelemme, että tapahtuman maksu tapahtuu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä.

Huom. Jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen. Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, maksu palautetaan (ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373 maksun palautusta varten).

Käyttämällä alennuskoodia LASKUTUS ilmoittautuminen tapahtuu ilman veloitusta ja maksu laskutetaan vasta tapahtuman jälkeen. Kirjoita alennuskoodi-kohtaan sana LASKUTUS ja paina sinistä Käytä-palkkia.


Lisätiedot
: Suomen Paralympiakomitea ry, Elina Ahtiainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 139 7373.