Special Olympics -melonnan päiväleiri

Special Olympics -melojien kausi avataan päiväleirillä sunnuntaina 4. kesäkuuta 2023 klo 10.00–17.00 Liikuntakeskus Pajulahdessa Nastolassa. Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v). Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja. Leiri sisältää lounaan Pajulahdessa, 2 kertaa melontaa, pienet grillailut päivän pääteeksi sekä vakuutuksen. Grillailut klo 16–17 eli vanhemmat silloin tervetulleita! Kajakit ja muut välineet Pajulahden puolesta ja halutessaan voi tuoda omat välineet.

Hinta: 30 euroa. 

Ilmoittautuminen 29.5. mennessä Suomisport-järjestelmässä: https://www.suomisport.fi/events/6f2898df-3caa-497d-8e77-3ab23fecc10c

Muistutus: Jos olet jo luonut Suomisport-tilin esim. aiemman ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautuessa tilataan vain kirjautumiskoodi (puhelimeen tai sähköpostiin). Suomisport-tili luodaan vain kerran. Suosittelemme, että tapahtuman maksu tapahtuu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Huom. Jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen. Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, maksu palautetaan (ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373 maksun palautusta varten). Käyttämällä alennuskoodia LASKUTUS ilmoittautuminen tapahtuu ilman veloitusta ja maksu laskutetaan vasta tapahtuman jälkeen. Kirjoita alennuskoodi-kohtaan sana LASKUTUS ja paina sinistä Käytä-palkkia.

Lisätiedot: Suomen Paralympiakomitea ry, Elina Ahtiainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 139 7373.