Soveltavan taitoluistelun ja Special Olympics -taitoluistelun leiri

Tervetuloa Soveltavan taitoluistelun ja kehitysvammaisten Special Olympics -taitoluistelun avoimelle leirille Suomen Urheiluopistolle, Vierumäelle 16.–17. syyskuuta 2023. Leirille voi osallistua itsenäisesti tai mukana voi olla oma avustaja tai perhe. Leirille voi saapua tarvittaessa jo pe 15.9. Leiriohjelma la klo 10.30–su klo 14.00.

Hinta: la–su 85 euroa/hlö, pe–su 150 euroa (sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja vakuutuksen). Huoltajien/avustajien/perheenjäsenten hinta sama kuin leiriläisellä.

Ilmoittautumiset leirille 27.8. mennessä Suomisport-järjestelmässä (Ilmoittautumislomake julkaistaan lähiaikoina). Suosittelemme, että tapahtuman maksu tapahtuu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Huom. Jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen. Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, maksu palautetaan (ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373 maksun palautusta varten). Käyttämällä alennuskoodia LASKUTUS ilmoittautuminen tapahtuu ilman veloitusta ja maksu laskutetaan vasta tapahtuman jälkeen. Kirjoita alennuskoodi-kohtaan sana LASKUTUS ja paina sinistä Käytä-palkkia.

Lisätiedot: Suomen Paralympiakomitea ry, Elina Ahtiainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 139 7373.