Aktiivisuutta läpi arjen: Verkostotapaaminen

Ulkona kahvakuulaa nostava iäkkäämpi henkilö, jonka taustalla kauempana näkyy kahvakuulajumppaa ohjaava naishenkilö. Teksti: Aktiivisuutta läpi arjen Helmi-mallin avulla. Helmi-malli ja kehitteillä oleva koulutus auttavat sote- ja liikunta-alojen ammattilaisia aktivoimaan vähän liikkuvia asiakasryhmiä. Tule jakamaan kokemuksia ja verkostoitumaan rentoon verkkotapaamiseen perjantaina 31.3. klo 13-14!

Tervetuloa Aktiivisuutta läpi arjen -hankkeen sote- ja liikunta-alojen ammattilaisille suunnattuun rentoon verkostotapaamiseen perjantaina 31.3. klo 13–14! Luvassa infoa, kokemuksia ja ajatuksia vähän liikkuvien ihmis- ja asiakasryhmien aktivoimiseen kehitetystä Helmi-mallista sekä alkuvuoden kuulumisia mallin pohjalta koulutusta kehittävästä Aktiivisuutta läpi arjen -hankkeesta.

Tapaamisessa kerrataan lyhyesti, mistä Helmi-mallissa ja sen pohjalta kehitettävässä koulutuksessa on kyse, minkä jälkeen on tarkoitus jakaa rennosti ja matalalla kynnyksellä Helmi-mallia jo työssään tai arjessaan hyödyntäneille ammattilaisille tähän mennessä heränneitä ajatuksia mallista sekä ideoita tulevan koulutuskokonaisuuden työstöön.

Tapaamisen vetää niin Helmi-mallin kehityksestä kuin Aktiivisuutta läpi arjen -hankkeesta vastaava Katariina Jauhiainen.

Aika: Perjantai 31.3. klo 13.00–14.00

Paikka: Teams-verkkoalusta


Liity perjantaina 31.3. klo 13 mukaan tästä


Lue lisää Aktiivisuutta läpi ajen -hankkeesta

Lue lisää Helmi-mallista ja tilaa käsikirja sen hyödyntämiseen

Lisätietoa: