Ylläksen Lumilauantai

Tervetuloa viettämään koko perheen Lumilauantaita Ylläkselle (Iso-Ylläs Ylläsjärvi) 1. huhtikuuta 2017 klo 10.00–16.00. Tapahtumassa perheet voivat lasketella, maastohiihtää ja tavata muita perheitä.

Kyseessä on matalan kynnyksen kokeilutapahtuma, jossa erityistä tukea tarvitsevilla on mahdollisuus osallistua kelkka- tai pystylasketteluun, lumilautailun tai maastohiihdon opetukseen yhdessä oman avustajan kanssa.  On tärkeää, että myös perheenjäsenet, kaverit, henkilökohtainen avustaja tai opas saavat opetusta siihen, kuinka rinteessä voi laskea erityistä tukea tarvitsevan laskijan kanssa tai miten onnistuu maastohiihto. Näin laskettelusta tai maastohiihdosta voi tulla osa yhteistä harrastusta!

Laskettelun opetuksesta vastaavat soveltavan alppihiihdon ohjaajat ja opetuksessa hyödynnetään soveltavan alppihiihdon ja lumilautailun välineistöä. Maastohiihdossa on opettajana kelkkahiihtäjä Sini Pyy ja muita osaavia maastohiihdon ohjaajia ja valmentajia.

Lasketteluopetuksen hinta on 20 euroa/laskija, sisältäen laskijan ja avustajan välineet opetuksen ajaksi. Avustajalta toivotaan kohtuullista laskettelutaitoa. Opetus kestää tunnin ja paikkoja on rajoitetusti. Osallistuminen ei sisällä vakuutusta.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee kertoa:

  • Laskijan/hiihtäjän ja avustajan nimi
  • Yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
  • Laskijan pituus / paino ja monon numero tai kelkkalaskijalla/kelkkahiihtäjällä pyörätuolin istuimen leveys
  • Kuvaus vammasta / avustuksen tarve
  • Aikaisempi laskettelukokemus/hiihtokokemus
  • Saako sinua / perhettäsi /avustajaasi kuvata tai haastatella
  • Muut tärkeät asiat, jotka ohjaajien on hyvä tietää

Ilmoittautumiset 24.3. mennessä: Jarno Saapunki, puh. 040 737 5882, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.