Lumilauantai Ellivuoressa

Ellivuori kutsuu jälleen Lumilauantai-tapahtumaan 3. helmikuuta 2018 klo 10.00–15.00. Lumilauantai on matalan kynnyksen kokeilutapahtuma, jossa erityistä tukea tarvitsevalla laskijalla on mahdollisuus kelkka- ja pystylaskettelun sekä lumilautailun opetukseen yhdessä oman avustajan kanssa. Koko perhe, kaverit ja henkilökohtainen avustaja ovat tervetulleita mukaan. Opetuksesta vastaavat soveltavan alppihiihdon ohjaajat ja opetuksessa hyödynnetään soveltavan alppihiihdon ja lumilautailun välineistöä.

Opetus on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta soveltavasta alppihiihdosta. Avustajalta toivotaan kohtuullista laskettelutaitoa. Opetus kestää tunnin ja paikkoja on rajoitetusti. Opetuksen hinta on 20 € /laskija, sisältäen laskijan ja avustajan välineet ja hissiliput opetuksen ajaksi. Osallistuminen ei sisällä vakuutusta.

Muut perheenjäsenet sekä mukaan ilmoittautuneet perheet, vaikka eivät mahdu opetusryhmiin, ovat tervetulleita. Etukäteen tapahtumaan ilmoittautuneille lippu+välineet 18 € + 18 € klo 10.00–15.00. Tapahtumaan ilmoittautuneiden kokokoontumispaikka teltalla lastenrinteen lähellä ja sieltä opastus eteenpäin. Ellivuoressa pääsette myös tutustumaan laskettelun Special Olympics -lajeihin ja kaikki pääsevät kisailemaan näissä lajeissa.

Ilmoittautumiset 21.1. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/S/15A8F2FCE0C9465D.par

Ellivuoren hotellirinteessä järjestetään Soveltava Slalom Esan muistokilpailu 3.2. Tule osallistumaan tai seuraamaan kisaa. Ilmoittautuminen paikan päällä ja lisätiedot Jani Järvelin, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 558 6604.

Ellivuoren Lumilauantaissa haastamme myös kaikki tekemään lumiukkoja yhdessä 80-vuotiaan Suomen Ladun kanssa.

Lisätiedot Lumilauantaista: Kimmo Kolehmainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 050 5285 405 ja Rilla Aura-Korpi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ellivuoreen on Tampereelta 40 min, Turusta tunti ja kolme varttia ja Porista reilun tunnin ajomatka. www.ellivuori.fi

Yhteistyössä: Ellivuoren Hiihtokeskus, Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU & SOLIA, Malike/Kehitysvammaisten Tukiliitto, Suomen Hiihdonopettajat, Suomen Latu ja Sokeain lasten tuki ry.