Lumitapahtuma Ruokolahden FreeSkissä

Tervetuloa viettämään koko perheen soveltavan liikunnan Lumitapahtumapäivää Laskettelukeskus FreeSkihin Ruokolahdelle (Lomatie 16) lauantaina 3. helmikuuta 2018 klo 10.00–15.00.

Lumitapahtuma on matalan kynnyksen kokeilutapahtuma, jossa vammaisilla ja erityistä tukea tarvitsevalla on mahdollisuus osallistua kelkkalaskettelun, pystylaskettelun tai lumilautailun opetukseen yhdessä oman avustajan kanssa. Ilmoittaudu opetukseen 21.1. mennessä osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/S/15A8F2FCE0C9465D.par.

Paikkoja on rajoitetusti ja 45 min opetuksen hinta on 20€/ laskija sisältäen välineet. Avustaja ei maksa hissilipusta eikä lainavälineistä. Muille perheenjäsenille hissiliput ja välinevuokraus alennettuun hintaan. Osallistuminen ei sisällä vakuutusta.

Tapahtumassa saa opastusta erityistä tukea tarvitsevan laskijan avustamiseen. Näin lumilajeista voi löytyä perheelle yhteinen harrastus. Laskettelun opetuksesta vastaavat soveltavan alppihiihdon ohjaajat ja opetuksessa hyödynnetään soveltavan alppihiihdon ja lumilautailun välineistöä.

Laskettelun lisäksi kaikille on tarjolla maksutonta oheistoimintaa, johon ei ole ennakkoilmoittautumista, mm. pulkkamäki, jäätilanteen mukaan jääkiekkokelkat sekä ohjattuja toimintatuokioita.

Tapahtumassa haastamme myös kaikki tekemään lumiukkoja yhdessä 80-vuotiaan Suomen Ladun kanssa.

Lisäksi lettujen ja makkaran paistoa. Rinnekahvilassa mahdollisuus keittolounaaseen.

Tiedustelut: Riitta Pellinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 020 617 7202

Yhteistyössä: Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU, Malike, SOLIA, Suomen Hiihdonopettajat ry, Laskettelukeskus FreeSki, Imatran kaupunki, Lappeenrannan kaupunki, Imatran Lapinkävijät, Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry, Saimaan Ammattikorkeakoulu, Ruokolahden kunta