Sherborne-peruskurssi

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU järjestää Sherborne-peruskurssin 29.–30. syyskuuta 2018 Helsingissä. Koulutus on osa soveltavan liikunnan ja vammaisurheilun koulutusten SUPERSYYSKUUTA.

Sherborne-harjoitusohjelma (Sherborne Developmental Movement), on kokonaisvaltainen keino tukea motoriikan ja sosiaalisten taitojen kehittymistä. Monipuolisuutensa ja muunneltavuutensa ansiosta ohjelman harjoitteita voidaan hyödyntää laajasti esimerkiksi kouluissa yleis- ja erityisopetuksessa, päivähoitoryhmissä sekä erilaisissa vapaa-ajan harrasteryhmissä ja kerhoissa. Harjoitusohjelmaa voidaan käyttää myös fysio- tai toimintaterapian osana.

Sherborne-harjoitusohjelmassa harjoitellaan motorisia perustaitoja, jotka ovat kaikkien monimutkaisempien taitojen perustana. Varsinaisten motoristen taitoharjoitusten lisäksi harjoitusohjelmassa pyritään liikunnan keinoin tukemaan lapsen sosiaalisten taitojen kehittymistä sekä harjoitellaan rauhoittumista ja rentoutumista.

Sherborne-harjoitusohjelman peruskurssilla osallistuja saa valmiudet ryhmän toiminnan aloittamiseen ja menetelmän käyttöön omassa työssä. Kaksipäiväinen kurssi sisältää sekä teoriaopetusta että käytännön harjoituksia.

Kurssipaikka: Balanssi Studiot Kaapelitehtaalla (Tallberginkatu 1 D 4 krs.)

Kouluttaja: Päivi Huttunen, varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Sherborne-kouluttaja

Kurssin hinta: 250€.

Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

Ilmoittautuminen 9.9.2018 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/D77FA204D404B26A

Huom! Ilmoittautumisajan päätyttyä peruutukset vain lääkärintodistuksella, muussa tapauksessa veloitamme 50% koulutuksen hinnasta.

Lisätiedot: Piia Korpi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 044 767 1368