Alppihiihdon, lumilautailun ja lumikenkäilyn Special Olympics -valmennusleiri

Kehitysvammaisten Special Olympics -alppihiihdon, lumilautailun ja lumikenkäilyn valmennusleiri järjestetään 7.–9. joulukuuta 2018 Vuokatin urheiluopistolla. Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille. Leiri alkaa perjantaina klo 15.00. Huom! Maastohiihdon Special Olympics -valmennusleiri järjestetään samanaikaisesti Jyväskylässä Para Hiihto Cupin ensimmäisen osakilpailun yhteydessä.

Urheilija voi osallistua vain yhden lajin valmennukseen. Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa. Tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja, avustajan leirimaksu on sama kuin urheilijoiden.

Mikäli alppilajien leiriläinen ei pysty laskettelemaan/lautailemaan itsenäisesti, hänellä tulee olla lasketteleva/lautaileva avustaja mukana rinteessä.

Hinta: lumikenkäily 125 euroa/hlö (laskutetaan leirin jälkeen, sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja vakuutuksen), alppilajit 175 euroa/hlö (edellä mainittujen lisäksi sis. hissilippu) sekä lisäkustannuksena tarvittaessa välinevuokraus.

Majoitus on Vuokatin Chalets -huoneistoissa, vähintään kolme henkeä samassa huoneistossa.

Ilmoittautumiset 23.11. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella: https://www.webropolsurveys.com/S/FB852CA28F65EFDD.par

Lisätiedot: VAU, Jukka Lahti, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 139 7373.