Kaikki Snoukkaa -lumitapahtuma Sappeella

Kiinnostaako lumilautailu? Haluatko päästä kokemaan vauhdin hurmaa ja riemua rinteessä? Vai oletko jo aiemmin lautaillut ja haluat kehittyä lisää? Nyt kaikki tämä on mahdollista, sillä Suomen Lumilautailuliitto, VAU ry, SOLIA ja Malike järjestävät Kaikki snoukkaa -lumitapahtuman Sappeen hiihtokeskuksessa Pälkäneellä sunnuntaina 20. tammikuuta 2019 klo 10.00–15.00.

Tapahtuma on matalan kynnyksen kokeilutapahtuma, jossa vammaisilla ja erityistä tukea tarvitsevilla laskijoilla on mahdollisuus lumilautailun ja alppihiihdon opetukseen yhdessä oman avustajansa kanssa. On tärkeää, että myös perheenjäsenet, kaverit, henkilökohtainen avustaja tai opas saavat opetusta, kuinka rinteessä voi toimia yhdessä tukea tarvitsevan laskijan kanssa. Näin laskemisesta voi tulla yhteinen harrastuksenne!

Tapahtumassa opetuksesta vastaavat soveltavan lumilautailun ohjaajat ja opetuksessa hyödynnetään soveltavan lumilautailun ja alppihiihdon välineistöä. Ensisijaisesti tapahtuma on tarkoitettu ensikertalaisille tai vähän kokemusta omaaville laskijoille. Avustajalta toivomme kohtuullisia laskettelu- tai lautailutaitoja. Mukaan tapahtumaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautujaa ja jokaisen osallistujan henkilökohtainen opetus kestää tunnin. HUOM! Tapahtumassa on Kaikki Snoukkaa -teema, mutta mukaan otetaan myös soveltavan alppihiihdon laskijoita.

Opetuksen hinta 20€/laskija, sisältää laskijan ja avustajan välineet sekä hissilipun opetuksen ajaksi. Huomioithan, että osallistuminen ei sisällä vakuutusta. Tapahtumassa on luvassa hyvää fiilistä, musiikkia ja uusia laskukavereita. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen 13.1.2019 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella https://link.webropolsurveys.com/EP/BC6FC784515BA96C

Lisätiedot: Anna-Riikka Murtonen, puh. 040 189 7427, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.