Soveltavan liikunnan kouluttajien ja asiantuntijoiden Superviikonloppu

Soveltavan liikunnan kouluttajien ja asiantuntijoiden Superviikonloppu järjestetään 12.–14. huhtikuuta 2019 Liikuntakeskus Pajulahdessa Lahden Nastolassa.

Teemana: Soveltavan liikunnan verkkokoulutus

Koulutuksen tavoitteena tutustua uuteen, soveltavan liikunnan maksuttomaan verkkokoulutukseen, kouluttajana toimimiseen ja käytännön demoihin. Koulutus on tarkoitettu Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n ja muiden soveltavan liikunnan järjestöjen kouluttajille ja asiantuntijoille, liikuntaa edistävien järjestöjen kouluttajille, urheiluopistojen, ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen soveltavaa liikuntaa opettaville opettajille ja lehtoreille, Valtti-koordinaattoreille sekä muille pedagogisille osaajille. Kouluttajina toimivat soveltavan liikunnan asiantuntijat.

Ohjelma lyhyesti (tarkempi ohjelma TÄÄLLÄ)

Pe 12.4.

Päivän aikana kuullaan puheenvuoroja esimerkiksi Valtion liikuntaneuvostolta, UKK-instituutin liikuntasuosituksista sekä soveltavan liikunnan opetuksesta. Tapaaminen on osallistujille maksuton ja sisältää aamukahvit sekä lounaan. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Liikuntatieteellinen Seura yhteistyössä Pajulahden ja VAU:n kanssa.

La 13.4. ja su 14.4.

Viikonlopun teemana on soveltavan liikunnan verkkokoulutus, jonka sisällöt: oppimistehtävät teoriassa ja käytännössä sekä arvioinnin perusteet käydään läpi. Verkkokoulutuksen mentorointijärjestelmä ja hyödynnettävyys eri koulutusaloilla on myös päivien keskusteluaiheita. Koulutuksen osallistujat saavat kattavan paketin verkkokoulutusmateriaalin hyödynnettävyydestä omassa opetuksessa. Verkkokoulutuksen sisällöt pohjaavat VAU:n koulutusmateriaaleihin ja Soveltava liikunta -kirjaan.

Hinta

  • Vain perjantai 12.4. maksuton (sis. lounas + kahvi)
  • Pe–su: 155 euroa/2hh täysihoidolla, sis. perjantain illanvieton

Ilmoittautuminen

  • Vain LTS:n kouluttajatapaamiseen perjantaina 12.4. osallistuvat ilmoittautuminen 29.3. mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Koko viikonlopun ohjelmaan osallistuvat ja majoittuvat 13.3. mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätiedot

  • Pajulahti, Virpi Remahl, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 044 7755 350
  • VAU, Piia Korpi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 044 7671 368