Liikuntalajikokeilu erityistä tukea tarvitseville nuorille

  • Aika: Torstai 9.5.2019 klo 15–18
  • Paikka: Jäähallin piha, Lohja

Oletko pohtinut minkälaisia liikunta- ja urheilulajeja Lohjan alueella on tarjolla erityistä tukea tarvitseville nuorille? Haluaisitko kokeilla uutta liikuntalajia, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tule mukaan kokeilemaan erilaisia lajeja sekä tutustumaan Lohjan alueen eri urheiluseuroihin. Lajeina mm. jalkapalloa, golfia, salibandya ja suunnistusta. Lajeihin on kaikkien mahdollista osallistua toimintakyvystä riippumatta. Tapahtuma on maksuton. Rohkeasti mukaan!

Liikuntalajikokeilupäivä on osa Laurea-ammattikorkeakoulun koordinoimaa Nappi-hanketta (2018–2020), jonka tavoitteena on edistää erityistä tukea tarvitsevien nuorten terveyttä, hyvinvointia ja osallisuutta eri elämänalueilla mahdollistamalla heille liikunnallinen elämäntapa. Nappi-hanke saa sosiaali-ja terveysministeriön myöntämää valtionavustusta terveyden edistämisen määrärahasta.

ILMOITTAUTUMISET 6.5.2019 MENNESSÄhttps://response.questback.com/laureaammattikorkeakouluoy/qn0qqbj1xv tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.nappihanke.fi