Vantaa Special Triathlon

Vantaa Triathlonin yhteydessä järjestetään Live:n Special Triathlon -lähtö sunnuntaina 16. kesäkuuta 2019 Vantaan Kuusijärvellä. Ammattiopisto Live maksaa kilpailijoiden osallistumismaksun Special Triathlon -lähtöön.

Kilpailu on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Kilpailun kisamatkaa on mahdollista soveltaa kilpailijan tarpeiden mukaan.

Kilpailumatka: Uinti 25–100 m – Pyöräily 3 km – Juoksu 1 km

Lajeihin voi osallistua valinnaisesti. Kilpailu katsotaan suoritetuksi, kun kaksi lajia kolmesta on suoritettu. Lajivalinnat tulee ilmoittaa etukäteen.

Avustajan käyttö on sallittua, kuten myös erikoisvarusteisten kilpailuvälineiden käyttö (ei moottoroituja). Apuvälineiden käyttö ja muu lisäavun tarve tulee ilmoittaa ilmoittautuessa.

Mahdolliset terveyden riskitekijät, jotka saattavat vaikuttaa kilpailun aikana kilpailijan terveyteen, tulee ilmoittaa kilpailun lääkärille ennen kilpailua.

Kilpailijoille järjestetään mahdollisuus tutustua kisa-alueeseen Kuusijärvellä 10.6. klo 18.00.

Ilmoittautuminen 1.6. mennessä: Erwin Borremans, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 707 0869 (arkisin klo 8–9 ja 15–16). Ilmoita: nimi, osoite, syntymäaika, sähköpostiosoite, puhelinnumero, mitä muuta järjestäjän on hyvä tietää.

Tutustu Special Triathlonin toimintaan katsomalla YLE Urheiluruudun tekemä juttu: https://urly.fi/RR6