EPYG-kisojen Sporttitori

28.6.2019 klo 10.00–19.30 Liikuntakeskus Pajulahdessa

Sporttitorilla pääset kokeilemaan vammaisurheilun lajeja sekä osallistumaan urheiluvisaan, josta voi voittaa palkintoja! Mittauta, kuinka kovaa pystyt heittämään maalipalloa, ammu puhallustikkaa, kokeile vatsalauta- tai pyörätuolislalomia (säävaraus), pelaa bocciaa sekä kokeile ratakelausta paralympiamitalisti Henry Mannin opastuksella.

Saat Sporttitorilla tietoa liikuntamahdollisuuksista ja liikunnan apuvälineistä sekä vinkkejä urheilijan polulle Henry Mannilta.

Sporttitori on maksuton tapahtuma, joka järjestetään Pajulahden päätalon ympäristössä. Sporttitorilla vierailun ohella pääsee myös seuraamaan kansainvälisiä nuorten European Para Youth Games -kisoja, jotka käydään Pajulahdessa 28.–30.6.

Lisätiedot: VAU, lasten ja nuorten liikunnan suunnittelijat Nina Peltonen, puh. 050 400 1532, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Henry Manni, puh. 050 576 5501, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.