Sporttiklubi-Perhepäivä

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU sekä Suomen Paralympiakomitea tarjoavat liikunnallista ohjelmaa koko perheelle lauantaina 9. marraskuuta 2019 klo 10.00–16.00 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävässä Sporttiklubi-Perhepäivässä. Perhepäivä järjestetään Liikuntamaa-messutapahtumassa Apuväline 2019 -messujen yhteydessä.

Perhepäivän ohjelmassa on tietoiskuja, kokeiluja ja urheilijoiden fanitapaamisia. Tule hakemaan vinkkejä urheilijan ja liikkujan polulle! Sähköpyörätuolisalibandyn näytösottelu, pyörätuolitanssin kokeilumahdollisuus, Sherborne-perheliikuntaa, Special Olympics -urheilua ja paljon muuta.

Opastusta ja neuvontaa saavutettavasta retkeilystä, erilaisista liikunnan apuvälineistä, lajeista ja niiden soveltamisesta sekä harrastuspaikoista.

Tarjoamme maksuttoman osallistumisen (sisältää pääsyliput Apuväline-messuille ja Liikuntamaahan sekä lounaan) kaikille 27.10.2019 mennessä ilmoittautuneille sporttiklubilaisille ja heidän perheilleen! Perhepäivään voivat ilmoittautua myös muut kuin Sporttiklubin jäsenet, mutta maksuton lounas pystytään tarjoamaan vain sporttiklubilaisille. Sporttiklubin jäseneksi voi ilmoittautua maksutta TÄÄLLÄ.

Perhepäivän sähköinen ilmoittautumislomake löytyy TÄÄLTÄ. Ilmoittautuneille lähetetään pääsyliput postitse. Tilatut lounasliput on noudettavissa lauantaina Liikuntamaasta Paralympiakomitean osastolta.

Lisätiedot VAU:n lasten ja nuorten liikunnan suunnittelijoilta

  • Nina Peltonen, puh. 050 400 1532, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Henry Manni, puh. 050 576 5501, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.