Special Olympics Urheilijafoorumi

Special Olympics -urheilijoiden keskustelutilaisuus, Urheilijafoorumi, pidetään Liikuntamaan ja Apuväline 2019 -messujen yhteydessä Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa (Ilmailunkatu 20) lauantaina 9. marraskuuta klo 10.00–11.30. Tila: Blenheim-, Convair- ja Douglas -kokoustilat hallin 2. kerroksessa. Tilaisuus on suunnattu kaikille Special Olympics -urheilijoille ja aiheesta kiinnostuneille.

Tilaisuudessa Special Olympics -urheilijat pohtivat ohjatusti urheilijana olemista ja Special Olympics -toiminnan tämän hetken tilaa. Tilaisuuden vetäjinä ovat ALPs-urheilijat ja keskustelun ohjaajina Special Olympics -johtoryhmän jäsenet. Tilaisuuden jälkeen lounas omaan tahtiin Barcelona-messuravintolassa ja tutustumista Liikuntamaahan. Huom! klo 12.30–13.00 Special Olympics -taitoluistelijoiden näytös Liikuntamaan tekojäällä. Tilaisuus on maksuton ja osallistujille tarjotaan lounas.

Ilmoittautumiset 5.11. mennessä ja lisätiedot: Special Olympics -lajipäällikkö Elina Ahtiainen, puh. 045 139 7373, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.