Unified-koripalloleiri

Koripalloliitto järjestää Special Olympics -Unified-koripalloleirin 23.–24. marraskuuta 2019 Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla yhteistyössä Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n kanssa. Leiri alkaa lauantaina 23.11. klo 10.00.

Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille ja muuta erityistukea tarvitseville urheilijoille sekä Unified-partnereille (ikäsuositus yli 13 v). Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja.

Hinta: 110 euroa/hlö. Lasku lähetetään 2 viikkoa ennen leirin alkua 

Leirimaksu sisältää: majoituksen urheiluopistolla 3–4 hengen huoneessa, ruokailut (la: lounas, päivällinen ja iltapala, su: aamupala ja lounas), leiriohjauksen. Leirimaksu ei sisällä tapaturmavakuutusta. Osallistujille tulee olla oma tapaturmavakuutus.

Ilmoittautumiset leirille 1.11. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella: https://tapahtumat-basket-fi.pwire.fi/tapahtumat/unifield-special-olympics-koripalloleiri/

Leirille otetaan 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Lisätiedot: Koripalloliitto, Ulla Karlsson, puh. 044 556 7776, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.