Lumitapahtuma Talmassa

Lumitapahtumat ovat matalan kynnyksen soveltavan alppihiihdon ja lumilautailun kokeilutapahtumia, joihin voivat osallistua niin lapset perheineen kuin aikuislaskijatkin. Lumitapahtumissa vammaisilla ja erityistä tukea tarvitsevilla on mahdollisuus osallistua kelkka- tai pystylaskettelun tai lumilautailun opetukseen yhdessä oman avustajan kanssa.

Etukäteen ilmoittautuneilla laskijoilla on mahdollisuus osallistua opetukseen. Paikkoja on rajoitetusti ja opetuksen hinta on 20 euroa / laskija sisältäen välineet. Osallistuminen ei sisällä vakuutusta.

LAUANTAI 8.2. TALMA, SIPOO

  • Laskettelu- ja lumilautailutapahtuma
  • Mukana Special Olympics -alppihiihtäjät
  • Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Ilmoittautumiset 31.1. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/EP/46F44C5F33A818F9

Lumitapahtumissa saa myös opastusta siihen, kuinka rinteessä voi laskea erityistä tukea tarvitsevan laskijan kanssa. Näin lumilajeista voi löytyä perheelle yhteinen harrastus! Lasket- telun opetuksesta vastaavat soveltavan alppihiihdon ohjaajat ja opetuksessa hyödynnetään soveltavan alppihiihdon ja lumilautailun välineistöä.

Lumitapahtumat järjestetään yhteistyössä Suomen Paralympiakomitean, Malikkeen, SOLIA:n, Sokeain lasten tuki ry:n, Suomen Hiihdonopettajat ry:n, laskettelukeskusten sekä paikallisten toimijoiden kesken.

Lisätiedot Lumitapahtumista: Jarno Saapunki, puh. 040 737 5882, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.