PERUTTU: Maalipallon SMY Cup -turnaus

TAPAHTUMA ON PERUTTU

Tapahtuma-aika: Lauantai 24.10.2020

Tapahtumapaikka: Validia Kuntoutus, Helsinki (Nordenskiöldinkatu 18 B, Synapsia-talo)

Suomen Maalipalloyhdistys ry (SMY) on jo vuodesta 2010 lähtien järjestänyt lähes vuosittain kaikille avoimen, matalan kynnyksen maalipalloturnauksen SMY Cupin. Järjestyksessään yhdeksäs SMY Cup -turnaus pelataan Validia Kuntoutuksen tiloissa Helsingissä osoitteessa Nordenskiöldinkatu 18 B (Synapsia-talo).

Turnaukseen on lämpimästi tervetullut pelaajaksi kuka tahansa pelitaitoihin tai kokemukseen katsomatta. Turnaukseen voi ilmoittautua mukaan yksittäisenä pelaajana tai itse kasaamallaan joukkueella (tarkemmat tiedot alapuolelta).

Yksittäisinä pelaajina ilmoittautuneet arvotaan joukkueisiin ja joukkueiden muodostuksessa otetaan huomioon pelaajien kokemus- ja taitotaso; tällä varmistetaan, että turnaukseen saadaan mahdollisimman tasaväkiset joukkueet.

Turnauskäytännöt

Tarkempi infopaketti peliajan, aikalisien, vaihtojen ja muiden käytäntöjen suhteen julkaistaan maanantaina 19. lokakuuta yhdessä joukkueiden ja otteluohjelman kanssa. Infopaketti julkaistaan Goalball.fi-sivustolla. Turnauksessa noudatetaan pitkälti normaaleja maalipallosääntöjä, mutta peliaika on yleensä ollut huomattavasti lyhyempi normaaliin maalipallo-otteluun verrattuna.

Julkaisemme myös erillisen koronaohjeistuksen koskien tapahtumaamme niin ikään maanantaina 19. lokakuuta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen käynnistyy keskiviikkona 9. syyskuuta ja päättyy sunnuntaina 18. lokakuuta.

Turnaukseen voi osallistua joko:

  • Yksittäisenä pelaajana, jolloin sinut arvotaan joukkueeseen ja kokemus- ja taitotasosi otetaan huomioon arvontaa tehtäessä

tai

  • Omalla joukkueella, jossa on oltava vähintään kolme pelaajaa. Omassa joukkueessa saa olla maksimissaan kaksi SM-Sarjaan kaudelle 2020–2021 ilmoitettua pelaajaa.

Sitovat ilmoittautumiset tehdään turnauksen pelioperaattori Erkki Miinalalle sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimella 0442912126 (tekstiviesti tai WhatsApp).

Ilmoittautumisen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa myös sähköpostiosoitteesi, jonne lasku turnausmaksusta lähetetään tapahtuman jälkeen.

Omaa joukkuetta ilmoittaessa tulee ilmoittaa kaikkien joukkueenjäsenten nimet ja sähköpostiosoitteet.

Turnausmaksu

Turnausmaksun suuruus on Suomen Maalipalloyhdistys ry:n jäseniltä 10 € ja ei-jäseniltä 25 €. Turnausmaksu laskutetaan sähköpostitse osallistujilta tapahtuman jälkeen.

Ilmoittautumiset turnaukseen ovat sitovia. Mikäli peruutat osallistumisesi ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, veloitamme osallistumismaksun. Eräissä erityistapauksissa voimme jättää laskun lähettämättä. SMY:n hallitus käsittelee asiat tapauskohtaisesti.

Rankkarikuninkuuskilpailu

SMY Cupin yhteydessä on järjestetty jo muutamana vuotena huippujännittävä rankkarikuninkuuskilpailu. Kilpailussa on ollut omat sarjansa miehille ja naisille, ja se on järjestetty aina cup-muotoisena. Tänä vuonna otamme mukaan myös oman sarjan nuorille (alle 18-vuotiaille).

Sarja toteutuu, mikäli vähintään neljä kisaajaa osallistuu sarjaan. Pääset mukaan rankkarikilpailuun ilmaisemalla halukkuutesi ilmoittautumisen yhteydessä.

Rankkarikuninkuuskilpailu on niin ikään kaikille avoin, eikä siihen osallistumisesta koidu mitään lisäkuluja.

Aikataulu

  • Keskiviikko 9. syyskuuta: Ilmoittautuminen turnaukseen alkaa
  • Sunnuntai 18. lokakuuta: Ilmoittautuminen turnaukseen päättyy 
  • Maanantai 19. lokakuuta: Turnauskäytännöt, koronaohjeistus, joukkueet ja otteluohjelma julkaistaan
  • Lauantai 24. lokakuuta: SMY Cup 2020 -turnaus pelataan

Tartu hetkeen ja tule rohkeasti mukaan rentoon ja iloiseen urheilutapahtumaan nauttimaan jännittävän ja mukaansatempaavan joukkuepelin lumosta!