Beach volleyn Special Olympics -turnaus ja -kokeilutapahtuma

Beach volleyn Special Olympics Unified-turnaus järjestetään lauantaina 3. lokakuuta 2020 klo 12.00–16.00 Helsingissä, Konalan Hiekka Beach Volley Club -hallissa (Ristipellontie 1 A, 00390 Helsinki). Samassa yhteydessä järjestetään myös Special Olympics Unified -beach volleyn tutustumis- ja kokeilutapahtuma, josta lisätietoa alempana.

Unified -beach volleyssa kehitysvammaiset ja muut erityistä tukea tarvitsevat henkilöt ja vammattomat Unified-partnerit pelaavat samoissa joukkueissa.

Beach volley -turnaukseen voi ilmoittautua yksittäisenä pelaajana tai Unified-partnerina. Turnaus on maksuton ja sisältää patongin & hedelmän sekä saunan pelien jälkeen. Patongeissa vaihtoehtoina liha- ja kasvisversio, allergiat huomioidaan, kunhan niistä kertoo ilmoittautumisen yhteydessä. Tapahtuman ajan kahvio avoinna.

Ilmoittautumiset turnaukseen 27.9. mennessä: Eija Helander-Nieminen, puh. 040 715 3505, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Turnauksen yhteydessä voi tulla maksutta ohjatusti kokeilemaan ja harjoittelemaan beach volleyta! Huom! Kokeiluun erillinen ilmoittautuminen (alla).

Special Olympics -beach volleyn tutustumis- ja kokeilutapahtuma

Special Olympics Unified -beach volleyn tutustumis- ja kokeilutapahtuma järjestetään Special Olympics -turnauksen yhteydessä lauantaina 3. lokakuuta Helsingin Konala Hiekka Beach Volley Club -hallissa klo 12.00–16.00.

Osallistuminen ei vaadia aiempia lentopallotaitoja. Kokeilutapahtumaan ovat tervetulleita sekä pelaajat että unified-partnerit. Tapahtuma on maksuton. Ohjattua kokeilua ja harjoittelua on tarjolla koko turnauksen ajan klo 12.00–16.00 yhdellä beach volley -kentällä, kun turnausta pelataan kahdella kentällä. Kokeilujen aloitus tasatunnein klo 12.00, 13.00, 14.00 ja 15.00. Ilmoittautuessa kerro saapumisaikasi. Ilmoittautua voivat yksilöt tai ryhmät. Tapahtuman ajan kahvio avoinna.

Ilmoittautuminen tutustumistapahtumaan 27.9. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella täältä.