PERUTTU: Lumilajien Special Olympics -leiri

TÄMÄ TAPAHTUMA ON PERUTTU

Kehitysvammaisten Special Olympics -hiihdon, -alppihiihdon, -lumilautailun ja -lumikenkäilyn avoin leiri järjestetään 11.–13. joulukuuta 2020 Jyväskylän Laajavuoressa. Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v). Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja. Urheilija voi osallistua vain yhden lajin valmennukseen.

Hinta: lumikenkäily ja hiihto 150 euroa (sis. majoitus, ruokailut, kylpylä pe, ohjaus ja leirivakuutus), alppihiihto ja lumilautailu 180 euroa (sis. hissilippu) + välinevuokraus, jos ei omia välineitä. Huoltajien/avustajien hinta sama kuin leiriläisellä. Majoitus ja ruokailut Outdoor Hostel Laajis, kylpylä Scandic Laajavuori. Leiri laskutetaan leirin jälkeen.

Ilmoittautumiset 20.11.2020 mennessä sähköisesti. Sähköiseen ilmoittautumislomakkeeseen pääset siirtymään tästä 

Lisätiedot: Suomen Paralympiakomitea, Elina Ahtiainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 139 7373.

Huom! 5.–7. maaliskuuta 2021 Laajavuoressa järjestetään toinen lumilajien Special Olympics -leiri. Leirin ilmoittautumislomake löytyy täältä.