Triathlonin Special Olympics -kisaleiri

Tervetuloa kehitysvammaisten avoimelle triathlonin Special Olympics -kisaleirille Iso-Syötteelle (Hotelli Pikkusyöte), Pudasjärvelle 9.–11. heinäkuuta 2021. Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v). Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja. Osallistujan tulee olla uimataitoinen (minimi 25 m uimataito). Leirillä on mahdollisuus osallistua kahteen kisaan: perjantaina harjoituskisaan (uinti 100m - pyöräily 3km - juoksu 500m) ja sunnuntaina Supersprint Special Olympics -mestaruuskisaan (uinti 300m - pyöräily 9km - juoksu 2km). Leirillä voi myös osallistua vain treeneihin ja seurata kilpailuja. Leiri ja kisa järjestetään Syötetriathlon-tapahtuman yhteydessä.

Hinta: 125 euroa/hlö, (laskutetaan leirin jälkeen, sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen, kisojen osallistumismaksut ja vakuutuksen). Huoltajien/avustajien hinta sama kuin leiriläisellä.

Ilmoittautumiset kisaleirille 18.6. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumislomakkeeseen pääset siirtymään tästä.

Lisätiedot: Suomen Paralympiakomitea, Elina Ahtiainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 139 7373.

Syötetriathlon-tapahtuman nettisivuthttps://syotetriathlon.webnode.fi/