Triathlonin Special Olympics -Unified-kisaleiri

Tervetuloa kehitysvammaisten avoimelle triathlonin Special Olympics -Unified-kisaleirille Iso-Syötteelle (Hotelli Kide), Pudasjärvelle 9.–11. heinäkuuta 2021. Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v) ja vammattomille Unified-partneriurheilijoille. Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja. Osallistujan tulee olla uimataitoinen (minimi 25 m uimataito). Leirillä on mahdollisuus osallistua kahteen kisaan: perjantaina harjoituskisaan (uinti 100m - pyöräily 3km - juoksu 500m) ja sunnuntaina Supersprint Special Olympics -mestaruuskisaan (uinti 300m - pyöräily 9km - juoksu 2km).

Unified-partneriurheilijat voivat osallistua kilpailuihin joko Special Olympics -sarjassa partneriurheilijoina tai oman ikäluokkansa vammattomien sarjassa. Jos partneri osallistuu Special Olympics -kisaan, kisamaksu sisältyy leirihintaan ja kisaan ilmoittaudutaan leiri-ilmoittautumisen yhteydessä. Jos partneri osallistuu leirille, mutta kilpailee oman ikäluokkansa vammattomien sarjassa, kisan osalta ilmoittautuminen tulee tehdä Syötetriathlonin ilmoittautumisen kautta ja kisamaksu maksetaan erikseen järjestäjän starttihinnoilla, josta saa 50% alennuksen Special Olympics -leiriläisenä. Pyydä kisailmoittautumista varten alennuskoodi päävalmentaja Erwiniltä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 040 7070 869.

Leirillä voi myös osallistua vain treeneihin ja seurata kilpailuja. Leiri ja kisa järjestetään Syötetriathlon-tapahtuman yhteydessä.

Hinta: 125 euroa/hlö, (laskutetaan leirin jälkeen, sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen, Special Olympics -kisojen osallistumismaksut ja vakuutuksen). Huoltajien/avustajien hinta sama kuin leiriläisellä.

Ilmoittautumiset kisaleirille 18.6. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumislomakkeeseen pääset siirtymään tästä.

Lisätiedot: Suomen Paralympiakomitea, Elina Ahtiainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 139 7373.

Syötetriathlon-tapahtuman nettisivuthttps://syotetriathlon.webnode.fi/