Special Olympics -hiihdon kesäleiri

Hiihtäjien kisat ja leirit jäivät talven lumilla koronan vuoksi väliin, mutta nyt pääsee tutustumaan hiihtäjän kesäharjoitteluun! Tervetuloa kehitysvammaisten Special Olympics -hiihdon avoimelle kesäleirille Liikuntakeskus Pajulahteen Lahden Nastolaan 11.–13. kesäkuuta 2021. Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v). Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja. Leiri on osa Special Olympics -talvimaailmankisojen 22.–28. tammikuuta 2022 Kazan, Venäjä, urheilijavalintaprosessia, mutta myös avoin kaikille halukkaille hiihdon kesäharjoittelusta kiinnostuneille. Leiri on Special Olympics Finlandin pääyhteistyökumppanin, Toyota Auto Finland Oy:n tukema.

Hinta: 125 euroa/hlö, (laskutetaan leirin jälkeen, sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja vakuutuksen). Huoltajien/avustajien hinta sama kuin leiriläisellä.

Ilmoittautumiset leirille 30.5. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumislomakkeeseen pääset siirtymään tästä.

Lisätiedot: Special Olympics -maastohiihdon päävalmentaja Ville Sampolahti, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 542 3032