Special Olympics -golfleiri

Special Olympics -golfleiri järjestetään 28.–29. elokuuta 2021 Hämeenlinnassa. Leirillä harjoitellaan ja pelaillaan yhdessä, katsotaan, miten kukin on kehittynyt/harjoitellut/kisaillut kauden aikana sekä pohditaan tulevaa. Lauantaina pelataan Tawast Golfissa 9r tai 18r ja sunnuntaina Aulanko Golfin Hugo-kenttää 9r. Leiri alkaa lauantaina klo 11 ja päättyy sunnuntaina klo 16.

Ruokailut ja majoitukset kukin maksaa itse. Urheilijoiden Green feet maksaa Paralympiakomitea, huoltajien Green fee omakustanteinen. Majoitustarjous: Scandic Hämenlinna City; 1hh 89€, 2hh 89€ ja 3hh 119€.

Ilmoittautuminen

Leirille sekä yhteismajoitukseen ilmoittautuminen 14.8.2021 mennessä päävalmentaja Tuulialle. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitaan kehitysvammaisen pelaajan seura ja tasoitus sekä mahdollisen muun pelaajan seura sekä tasoitus. Leiri toteutetaan koronaturvallisesti.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Tuulia Suominen, Special Olympics -golfin päävalmentaja, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 044 7334 555