Beach volleyn Special Olympics -Unified-turnaus ja -kokeilutapahtuma

Beach volleyn Special Olympics -Unified-turnaus järjestetään lauantaina 4. syyskuuta 2021 klo 12.00–16.00 Helsingissä, Konalan Hiekka Beach Volley Club -hallissa (Ristipellontie 1 A, 00390 Helsinki). Samassa yhteydessä järjestetään myös Special Olympics -beach volleyn tutustumis- ja kokeilutapahtuma, josta lisätietoa alempana. Special Olympics Unified-urheilussa kehitysvammainen tai erityistä tukea tarvitseva urheilija ja vammaton partneri-urheilija urheilevat yhdessä.

Beach volley -turnaukseen voi ilmoittautua yksittäisenä pelaajana ja Unified-partnerina. Turnaus on maksuton ja sisältää patongin & hedelmän sekä saunan pelien jälkeen. Patongeissa vaihtoehtoina liha- ja kasvisversio, allergiat huomioidaan, kunhan niistä kertoo ilmoittautumisen yhteydessä. Tapahtuman ajan kahvio avoinna.

Ilmoittautumiset turnaukseen sähköisesti 25.8. mennessä. Ilmoittautumislinkki julkaistaan pikapuoliin.

Lisätiedot: Eija Helander-Nieminen, puh. 040 715 3505, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Turnauksen yhteydessä voi tulla maksutta ohjatusti kokeilemaan ja harjoittelemaan beach volleyta! Huom! Kokeiluun erillinen ilmoittautuminen (alla).

SPECIAL OLYMPICS -UNIFIED BEACH VOLLEYN TUTUSTUMIS- JA KOKEILUTAPAHTUMA

Special Olympics -Unified -beach volleyn tutustumis- ja kokeilutapahtuma järjestetään Special Olympics -turnauksen yhteydessä lauantaina 4. syyskuuta Helsingin Konala Hiekka Beach Volley Club -hallissa klo 12.00–16.00.

Osallistuminen ei vaadi aiempia lentopallotaitoja. Kokeilutapahtumaan ovat tervetulleita sekä pelaajat että Unified-partnerit. Tapahtuma on maksuton. Ohjattua kokeilua ja harjoittelua on tarjolla koko turnauksen ajan klo 12.00–16.00 yhdellä beach volley -kentällä, kun turnausta pelataan kahdella kentällä. Kokeilujen aloitus tasatunnein klo 12.00, 13.00, 14.00 ja 15.00. Ilmoittautuessa kerro saapumisaikasi. Ilmoittautua voivat yksilöt tai ryhmät. Tapahtuman ajan kahvio avoinna.

Ilmoittautuminen tutustumistapahtumaan 25.8. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumislomake julkaistaan pikapuoliin.

Lisätiedot: Eija Helander-Nieminen, puh. 040 715 3505, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.