Nuori toimija -koulutus PERUTTU

Nuori toimija -mainos: kuvissa nuoria liikkumassa ja ohjaamassa toisia liikuntasalissa. Teksti: RYHDY NUTOKSI! Haku Nuori toimija -koulutukseen avattu.
Nuori toimija -koulutus on suunnattu kaikille noin 13–20-vuotiaille urheilusta ja liikunnasta kiinnostuneille vammaisille ja pitkäaikaissairaille nuorille. Koulutuksen aikana nuoret saavat edellytykset toimia esimerkiksi ohjaajina, avustajina tai toimitsijoina liikuntaleireillä, urheiluseurassa tai kilpailutapahtumissa. Lyhyesti ilmaistuna koulutuksen käyneistä tulee Nutoja!

Nuori toimija -koulutus 2022

Koulutus järjestetään kahdessa lähijaksossa Liikuntakeskus Pajulahdessa Nastolassa. 

1. lähijakso 1.–3.4.2022
2. lähijakso 23.–25.9.2022

Lähijaksojen välissä koulutukseen valitut tekevät yksilöllisen välitehtävän, jossa toimitaan esimerkiksi apuohjaajana liikuntaleirillä tai urheiluseuran harjoituksissa.

Ohjaajina toimivat Tiina Siivonen ja Kaisa Kiri. Urheilijavieraana on mm. itsekin Nutoksi kouluttautunut ratakelauksen paralympiamitalisti Henry Manni.

Hinnat ja koulutukseen hakeminen

Hintoihin sisältyy täysihoito, ohjelma, materiaali ja opetus. Matkakustannukset osallistujat maksavat itse.

1. lähijakso, 85 euroa
2. lähijakso, 85 euroa

Nutolla voi olla tarvittaessa mukana tukihenkilö/avustaja, joka toimii henkilökohtaisena tukijana, kannustajana ja neuvonantajana koulutuksen aikana. Tukihenkilö voi osallistua koulutuksen lähijaksoille ilman kustannuksia.

Hae koulutukseen 25.2.2022 mennessä täyttämällä sähköinen lomake. 

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä


Lisätiedot: