Elinsiirron saaneiden ja dialyysissa olevien EM-kilpailut

Elinsiirron saaneiden ja dialyysissä olevien Euroopan mestaruuskilpailut järjestetään 21.–28. elokuuta 2022 Iso-Britannian Oxfordissa. Kilpailut ovat monilajikilpailut, joissa kilpaillaan 14 ei lajikokonaisuudessa.

Elinsiirron saaneiden ja dialyysissä olevien EM-kisoihin on osallistumisoikeus kaikilla aikuisilla (yli 16-vuotiailla) elinsiirron (munuainen, maksa, haima ja haiman saarekesolut, sydän, keuhko(t), sydän-keuhko ja suolisto) ja luuydinsiirron saaneilla sekä dialyysissä olevilla henkilöillä ja omaisluovuttajilla.

Suomen joukkue

 • Alina Nyholm, Turku, 18-29 v, yleisurheilu
 • Pinja Ekström, Lahti, 30-39 v, yleisurheilu
 • Joni Saarinen, Vantaa, 30-39 v, keilailu
 • Johanna Kankaanpää, Tampere, 40-49 v, yleisurheilu
 • Risto Rönkkö, Helsinki, 40-49 v, yleisurheilu
 • Petri Rapeli, Nurmijärvi, 40-49 v, keilailu
 • Anne-Maarit Tirronen, Lieksa, 50-59 v, uinti ja yleisurheilu
 • Jarmo Leväinen, Vantaa, 50-59 v, yleisurheilu
 • Mervi Kurula, Joensuu, 50-59 v, yleisurheilu

Kilpailun järjestämään yliopistomajoitukseen majoittujan tulee olla yli 16v.

Jokaisen osallistujan on täytettävä tämä lomake henkilökohtaisesti eikä ilmoittautumisia voi niputtaa yhden rekisteröinnin alle.

Rekisteröitymisaika: 29.4.–15.6.2022

Kilpailijoiden lopullinen osallistumisoikeus myönnetään vasta kilpailujärjestäjän toimittamien lääkärintodistusten palauttamisen jälkeen.

Lisätiedot:

 • Joukkueenjohtaja Petri Räbinä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 • 2. joukkueenjohtaja Teemu Lakkasuo, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittautumislomake - linkki alla
https://link.webropolsurveys.com/S/0312D9BEF30E6BE5

Lääkärintodistusten toimittaminen

Lopullinen osallistumisoikeus myönnetään vasta hyväksyttyjen lääkärintodistuksen tietojen toimittamisen jälkeen. Tiedot toimitetaan kilpailujärjestäjän järjestelmän kautta sähköiseen järjestelmään. Mikäli et pysty toimittamaan tietoja itse niin voi toimittaa tietoturvallisesti skannatun (kuva tai pdf -tiedosto) Paralympiakomitean järjestelmään jonka jälkeen joukkueenjohtaja toimittaa lääkärintodistuksen tiedot puolestasi kilpailujärjestäjälle.

Lääkärintodistuslomake ja sen toimittamisen ohjeistun löytyy alta ladattavista tiedostoista.

Lääkärintodistuksen toimittamisen vaihtoehdot:

 1. Lääkärintodistuksen täyttämisen jälkeen seuraat tietojen toimittamisen ohjeita (englanninkielinen) ja täytät itse tiedot kilpailujärjestäjän järjestelmään.
 2. Toimitat sähköisen kopion lääkärintodistuksesta Paralympiakomiteaan ja joukkueenjohtaja toimittaa tiedot kilpailujärjestäjän järjestelmään. Voit toimittaa lääkärintodistuksen kopion joko kuvana tai pdf-tiedostona osoitteeseen: https://tiedostot.avoine.com/index.php/s/xTfz7R92Ea6iA46